Estúdio Συκιές, Centro, Sikies

SikiesΣυκιές
€ 75.000
2 quartos
30 m²
1 casa de banho
Andar r/c
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 07/06/2024
Descrição

referência: 965638

Διαμέρισμα Προς Πώληση, υπςρυψωμενο ισόγειο στην περιοχή Καλλιθέας Συκεών Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 30τ.μ.. Αποτελείται από σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο.. Έχει κατασκευαστεί το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ενδοδαπέδια με φυσικό αέριο, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, και τα δάπεδα είναι πλακάκι. Βρίσκεται σε προνομιακό σημείο καθώς έχει θέα, ωραία ανοιχτωσιά και Μεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ηλιακή θερμοπρόσοψη σε όλη την πολυκατοικία, Ασανσέρ 7 ατόμων με είσοδο και αναμονή αμεα, Αποθήκη, θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας, Συναγερμός. Τιμή: €75.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
30 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
Rés-do-chão, com elevador
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 75.000
despesas de condomínio
€ 10/mês
Eficiência energética
ano de construção
2024
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, alimentado a metano
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante