Duplex 250 m², A.S.PAI.T.E., Marousi

Marousi
€ 460.000
5+ quartos
250 m²
3+ casas de banho
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 01/07/2024
Descrição

referência: 43249

Μαρούσι, πλησίον ησαπ, Εξαιρετική διαμπερής μεζονέτα 250 τμ,προσανατολισμού Ανατολή- Δύση,με δύο εισόδους και δυο μικρούς κήπους ( αυλές)σε ήσυχο περιβάλλον.
Η κατοικία διαμορφώνεται ως εξης:
Το υπερυψωμένο Ισόγειο 81 τμ διαθέτει άνετο σαλόνι με τζακι,έξοδο σε βεράντα με θέα ,ανεξάρτητη εντοιχισμένη κουζίνα (ηλεκτρική κουζίνα,αποροφητήρας,πλυντήριο πιάτων,σκουπιδοφάγο) με έξοδο σε αυλή με δεύτερη είσοδο της κατοικίας.Ασανσέρ, wc με ντουζ και παράθυρο,το δάπεδο του ορόφου ειναι επενδυμένο με λευκό γρανιτοπλακάκι.
Με το Ασανσέρ ή την εσωτερική δρύινη σκάλα ανεβαίνουμε στον 1ο όροφο 53 τμ,ο οποίος διαθέτει δύο άνετα υ/δ με ντουλάπες και δρύινα δάπεδα και ενα μικρότερο δωμάτιο (γραφείο) με δάπεδο γρανιτοπλακάκι γκρί.Ολοι οι χώροι εχουν έξοδο σε βεράντες με θέα. Με την δρύινη σκάλα καταλήγουμε στην Σοφίτα,εναν ενιαίο χώρο 35 τμ με παράθυρο στην οροφή,δάπεδα πλακάκι και wc με ντουζ.
Το υπόγειο 81 τμ διαχωρίζεται ως εξης: Με εξωτερική ράμπα και γκαραζόπορτα ( η οποία εχει ενσωματωμένη πόρτα εξόδου) έχουμε είσοδο στο κλειστό γκαράζ.Το υπόγειο συνδέεται με τους επάνω ορόφους με την δρύινη σκάλα ή το Ασανσέρ.
Ο χώρος διαθέτει καθιστικό- κουζίνα με παράθυρα ψηλά στόν τοίχο τύπου κουραγκλέ,wc με ντουζ ,Αποθήκη,χώρος για μηχανισμό ασανσέρ,χώρος για τον λέβητα πετρελαίου και boiler και χώρος για πλυντήριο,στεγνωτήριο με νεροχύτη.
Εξτρα χαρακτηριστικά: Στέγη,ηλακός,συναγερμός,πόρτα ασφαλείας,ενεργειακούς υαλοπίνακες,ηλεκτρικά ρολλά,σίτες,5 air/ non.
Το ακίνητο βρίσκεται πλησίον ησαπ,προστιακού,Αττικής οδου,Κεντρικής αρτηρίας,The mall,Ολυμπιακού σταδίου,σχολείων, παιδικής χαρας.
Características
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
250 m²
quartos
5+ (4 quartos, 2 outros), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 460.000
Eficiência energética
ano de construção
2005
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante