Vila familiar Επ. Οδός Αγίου Κήρυκα-Σαρακινάδου, Agios Kirikos, Arkadi (Ilhas Jónicas)

Arkadi (Ilhas Jónicas)Επ. Οδός Αγίου Κήρυκα-Σαρακινάδου
€ 1.000.000
4 quartos
120 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 09/06/2024
Descrição

referência: EK-6851217

Πωλείται μια εκπληκτική ηλιόλουστη βίλα στο νησί της Ζακύνθου.
Η βίλα είναι χτισμένη σε 6,50 στρέμματα γης και περιβάλλεται από γειτονικά οικόπεδα σταφίδας και αμπελώνων σε μια παραδοσιακή οινοπαραγωγική περιοχή.
Η βίλα είναι 120 τετραγωνικά μέτρα και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, το ένα από αυτά en suite, το κυρίως μπάνιο με μπανιέρα, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και laundry room. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι και άμεση πρόσβαση στον κήπο. Το σπίτι είναι χτισμένο με τέτοιες προδιαγραφές που είναι δυνατό να χτιστεί άλλος όροφος αφαιρώντας απλά την κεραμοσκεπή. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής εγκαταστάθηκε πλήρης μόνωση για εξοικονόμηση ενέργειας. Τοποθετήθηκε μόνωση αναμεσα των τοιχών διπλής σειράς και σε κάθε κολόνα και δοκό. Τα αλουμίνια είναι θερμομονωτικά και διαθέτουν βολικό σύστημα ανοιγόμενου-ανακλινόμενου για μεγαλύτερη ευελιξία και με διπλά τζάμια ειδικά για την αποφυγή αλλαγών θερμοκρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού, διατηρούν το σπίτι δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος.
Υπάρχουν τρεις τρόποι για να ζεστάνετε το σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το ενεργειακό τζάκι στο σαλόνι, το οποίο είναι επενδεδυμένο με λευκό μάρμαρο, και θερμαίνει όλα τα καλοριφέρ του σπιτιού καθώς και ταυτόχρονα ζεσταίνει το νερό. Επιπλέον, το σύστημα πετρελαίου και τέλος τα κλιματιστικά Daikin σε όλα τα δωμάτια, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να θερμανθεί /ψύξη κάθε δωμάτιο ξεχωριστά.
Το νερό μπορεί να θερμανθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Το χειμώνα με το ενεργειακό τζάκι, με το μπόιλερ ή το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και την άνοιξη με τους δύο ηλιακούς συλλέκτες που μπορούν να θερμάνουν 600 λίτρα νερού.
Στο σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα, είναι τοποθετημένο στα πατώματα λευκό Πεντελικό μάρμαρο. Στα υπνοδωμάτια καθώς και στα μπάνια τα δάπεδα είναι επενδυμένα με ιταλικά πλακάκια. Οι στήλες στις ντουζιέρες του μπάνιου είναι Crohe, καθώς και οι βρύσες στους νιπτήρες έχουν αισθητήρα κίνησης. Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη από ημιμασίφ ξύλο και είναι σε νεοκλασική διαχρονική γραμμή. Τα πλακάκια στους τοίχους είναι ιταλικής κατασκευής. Η πώληση περιλαμβάνει το ενσωματωμένο ψυγείο Miele, τον φούρνο, την εστία, το πλυντήριο πιάτων siemens και το πλυντήριο ρούχων Bosch. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει αίθριο με μπάρμπεκιου, τραπέζι φαγητού, μικρό ψυγείο, νεροχύτη και πισίνα 4x8 μέτρων καθώς και εξωτερικό ντους.
Η πισίνα λειτουργεί με απολύμανση ηλεκτρόλυση άλατος. Το νερό της πισίνας απολυμαίνεται συνεχώς μέσω της αυτόματης λειτουργίας του συστήματος ηλεκτρόλυσης ενώ αποφεύγονται όλες οι ανεπιθύμητες παρενέργειες των χημικών σταθεροποιητών που περιέχονται στα προϊόντα χλωρίου, όπως δυσάρεστη οσμή, μάτια, ερεθισμός του δέρματος και ξηρά μαλλιά. Επιπλέον, το νερό έχει μια πιο απαλή, πιο μεταξένια αίσθηση σε σύγκριση με το χλωριωμένο νερό.
Ο κήπος αποτελείται από διάφορα κυρίως μεσογειακού τύπου φυτά. Παρτέρια με βότανα που περιλαμβάνουν λεβάντα, δεντρολίβανο, ρίγανη, μέντα, βασιλικό για να αρωματίζουν τα φαγητά. Επιπλέον έχει 28 ελαιόδεντρα από τα οποία τα 8 είναι αρκετά μεγάλα για να παρέχουν ελιές και λάδι ελιάς και 20 που φυτεύτηκαν πριν από 3 χρόνια. Επίσης υπάρχουν δέντρα leyland και πικροδάφνες.
Υπάρχει δικαιωμα να χτιστούν ακόμα 200 τμ.
Características
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
120 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Custos
preço
€ 1.000.000
despesas de condomínio
€ 1/mês
Eficiência energética
ano de construção
2012
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
B+
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado