1/20

Maisonette muito bom estado, rés-do-chão, Margarites, Geropotamos

Geropotamos
€ 165.000
4 quartos
180 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 09/07/2024
Descrição

referência: 1214190

#Ρέθυμνο #Μαργαρίτες
#Πωλείται Μεζονέτα – 180 τ.μ.
Τιμή: €165.000

Στις Μαργαρίτες, ένα γραφικό ορεινό χωριό του νομού Ρεθύμνου που βρίσκεται δίπλα στην Αρχαία Ελεύθερνα και απέχει περίπου 38 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο, βρίσκεται αυτή η ανακαινισμένη το 2018 μεζονέτα των 180 τ.μ. μέσα σε οικόπεδο 220 τ.μ.

Αυτό το σπίτι δύο επιπέδων με θέα στο βουνό, αποτελείται στο ισόγειο από έναν καλαίσθητο, ζεστό ενιαίο χώρο κουζίνας, τραπεζαρίας και σαλονιού, με πρόσβαση σε μια μεγάλη αυλή στην οποία υπάρχει BBQ. Στο ισόγειο υπάρχει επίσης ένα μπάνιο με μπανιέρα.

Από την εσωτερική σκάλα μπορεί κανείς να βρεθεί στο δεύτερο επίπεδο του σπιτιού, όπου υπάρχουν δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με ντουζιέρα. Από το δεύτερο επίπεδο υπάρχει πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα που προσφέρει μοναδική θέα στο τοπίο.

Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, ατομική θέρμανση, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό, αποθήκη και boiler, εξασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επένδυση για τους λάτρεις των παραδοσιακών, πετρόχτιστων σπιτιών, είτε για τουριστική εκμετάλλευση είτε για ιδιοκατοίκηση. Οι Μαργαρίτες αποτελούν το δεύτερο σημαντικότερο κέντρο αγγειοπλαστικής στην Κρήτη, με τουλάχιστον 16 εργαστήρια αγγειοπλαστικής να λειτουργούν στο χωριό. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την παραδοσιακή τέχνη της αγγειοπλαστικής και να αγοράσουν μοναδικά χειροποίητα κεραμικά.

Επιπλέον, από την κεντρική πλατεία του οικισμού περνάει το μονοπάτι Ε4, ένα από τα σημαντικότερα μονοπάτια πεζοπορίας στην Ευρώπη, που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους φυσιολάτρες. Για όσους προτιμούν πιο ήρεμες δραστηριότητες, οι ταβέρνες και τα καφενεία της περιοχής προσφέρουν αυθεντική κρητική φιλοξενία και γεύσεις.

Οι Μαργαρίτες συνδυάζουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά με τη φυσική ομορφιά και την ηρεμία του κρητικού τοπίου, καθιστώντας αυτό το σπίτι ιδανικό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν μια ποιοτική ζωή σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Características
Tipologia
Maisonette
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
180 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Aquecimento
Individualizado
Outras características
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 165.000
Preço por m²
917 €/m²
Eficiência energética
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Individualizado
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+17 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante