Apartamento T1 Χανίων-Σταυρού, 735 00, Ακρωτήρι, Kounoupidiana, Akrotiri

AkrotiriΧανίων-Σταυρού, 735 00, Ακρωτήρι
€ 173.000
2 quartos
97 m²
1 casa de banho
Andar 1
Não Elevador
Anúncio atualizado em 10/06/2024
Descrição

referência: 27-2960


Αποκλειστικά στη RE/MAX Specialists

ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον Καλαθά στον 1ο όροφο συνολικής επιφάνειας 97 τ.μ. Αποτελείται απο ένα υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο. Το μέγεθος του διαμερίσματος σας επιτρέπει να φτιάξετε ένα επιπλέον δωμάτιο καθώς υπάρχει και έτοιμη μελέτη . Αυτό το παραθαλάσσιο διαμέρισμα είναι σχεδιασμένο για άνεση και αυτονομία. Η είσοδος του είναι από το πλάι, μέσω μιας εξωτερικής σκάλας, που το καθιστά ανεξάρτητο και προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα.

Το διαμέρισμα διαθέτει ένα ευρύχωρο ενιαίο μπάνιο, εξοπλισμένο με διπλό νιπτήρα και μπανιέρα υδρομασάζ, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση. Τα πορτοπαράθυρα είναι διπλά κρύσταλλα ενεργειακής πιστοποίησης Kunstoff Α+  και δυνατότητα ανάκλησης, προσφέροντας ταυτόχρονα ασφάλεια και ομορφιά στον χώρο. Η εξωτερική πόρτα εισόδου είναι ασφαλείας με 12 σημεία ασφάλειας έτσι ώστε να παρέχει υψηλό επίπεδο προστασίας.

Η μοντέρνα κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και σχεδιασμένη για να καλύπτει όλες τις ανάγκες, με άνετους χώρους αποθήκευσης και σύγχρονες συσκευές όπως ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο και πλυντήριο ρούχων. Το σαλόνι και η τραπεζαρία είναι ενιαία, δημιουργώντας ένα ανοιχτό και φωτεινό περιβάλλον, το τζάκι στο σαλόνι το καθιστά ιδανικό για χαλάρωση και φιλοξενία.

Αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει τη μοντέρνα άνεση με τη φυσική ομορφιά, κάνοντάς το ιδανικό τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για επενδυτική εκμετάλλευση. Με την εγγύτητα στην παραλία και την αυτονομία του, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ ιδιωτικότητας και άνεσης.

Η παραλία του Καλαθά είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες παραλίες της περιοχής, και βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από την τοποθεσία του σπιτιού. Αυτή η πανέμορφη παραλία φημίζεται για την εξαιρετική της άμμο και τα κρυστάλλινα νερά, κάνοντάς την ιδανική για οικογένειες και λάτρεις της θάλασσας.

Χαρακτηριστικά της παραλίας του Καλαθα

Λεπτή, χρυσή άμμος που κάνει το περπάτημα και το παιχνίδι ευχάριστο.
Καθαρά και ρηχά νερά, ιδανικά για κολύμπι και για μικρά παιδιά.
Διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες, και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.
Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και άνετο πάρκινγκ κοντά στην παραλία.
Υπάρχει ναυαγοσώστης για την ασφάλεια των λουόμενων.

Σε απόσταση έως 3 χιλιομέτρων από την τοποθεσία του σπιτιού στα Κουνουπιδιανά, θα βρείτε μια ποικιλία από καταστήματα, ταβέρνες, εστιατόρια και καφέ για να απολαύσετε το φαγητό και τη διασκέδασή σας.

Αυτά τα καταστήματα και οι χώροι εστίασης προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για να απολαύσετε την ημέρα σας μετά την παραλία, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σας για ψώνια, φαγητό και χαλάρωση.

Το διαμέρισμα είναι μια εξαιρετική επένδυση, με υψηλή ζήτηση και δυνατότητες για καλές αποδόσεις. Είναι το τέλειο σημείο για να απολαμβάνετε τη θάλασσα και να επωφεληθείτε από την επένδυση σας.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 6977055139

Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
97 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar
outras características
Lareira
Custos
preço
€ 173.000
Eficiência energética
ano de construção
1992
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante