1/5

Terreno para construção para Venda

TaminesΝαυάρχου Τομπάζη
€ 35.000
625 m²

Nota

Anúncio atualizado em 10/06/2024
Descrição

referência: EK-6856629

Πωλείται οικόπεδο στο οικοδομικό τετράγωνο 181, αριθμός οικοπέδου 1, στον οικισμό Άγιος Ιωάννης, Δήμος Ταμυνέων Ευβοίας.

Η περιοχή ΟΣΜΑΝ βρίσκεται στην Εύβοια, ακριβώς μετά την Ακτή Νηρέως, στην Ακτή Αριών (ΟΣΜΑΝ Πολεμικό Ναυτικό). Το οικόπεδο είναι εντός σχεδίου πόλεως, με μεγάλους ασφαλτοστρωμένους δρόμους με ονομασίες και πλήρεις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, αποχέτευσης και νερού. Η περιοχή υπάγεται στον Δήμο Ταμυνέων Ευβοίας.

Το οικόπεδο προσφέρει άπλετη θέα στη θάλασσα και απέχει μόνο 200 μετρα απ'αυτήν. Η παραλία είναι αμμώδης και πολύ καθαρή. Στην περιοχή ΟΣΜΑΝ έχουν χωρομετρηθεί χώροι πρασίνου, εκκλησίας και εμπορικών καταστημάτων, εξασφαλίζοντας πλήρη ανάπτυξη και ανέσεις.

Πρόσβαση:
Από την Αθήνα, μπορείτε να ταξιδέψετε προς τον Ωρωπό (Σκάλα Ωρωπού) και στη συνέχεια να πάρετε το ferry boat προς την Ερέτρια. Από την Ερέτρια, κατευθυνθείτε δεξιά προς Αλιβέρι. Η Ακτή Νηρέως και η Ακτή Αριών (ΟΣΜΑΝ) βρίσκονται λίγο πριν φτάσετε στο Αλιβέρι. Για καλύτερη ακρίβεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GPS και να βάλετε ως προορισμό την Ακτή Νηρέως.

Πληροφορίες:
Οικοδομικό Τετράγωνο: 181
Αριθμός Οικοπέδου: 1
Οικισμός: Άγιος Ιωάννης
Δήμος: Ταμυνέων Ευβοίας
Θέα: Άπλετη θέα στη θάλασσα
Υποδομές: Ηλεκτρικό ρεύμα, αποχέτευση, νερό, ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι
Ανέσεις: Πράσινοι χώροι, εκκλησία, εμπορικά καταστήματα

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πανέμορφο οικόπεδο στην Εύβοια, με εξαιρετική θέα και άμεση πρόσβαση σε καθαρές, αμμώδεις παραλίες.
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Terreno para construção
Superfície
625 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Outras características
  • Exposição sul, leste
Informações de preço
Preço
€ 35.000
Preço por m²
56 €/m²
Descubra cada canto da propriedade
+2 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado