1/16

Maisonette Γιαννόπουλου, 263 35, Πάτρα, Centro, Patras

PatrasΓιαννόπουλου, 263 35, Πάτρα
€ 350/mês
2 quartos
42 m²
1 casa de banho
Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 09/07/2024
Descrição

referência: 1-409

Κωδικός ακινήτου: 1-409 - Πάτρα Μαρούδα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 42 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2005 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 15 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 2500 μέτρα απόσταση από πόλη 3000 μέτρα - Τιμή: 350 €
Κωδικός ακινήτου: 1-409 - Πάτρα Μαρούδα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ αυτή η όμορφη, ανακαινισμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 42 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά της Πάτρας, στην περιοχή Μαρούδα, και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μικρό, αλλά άνετο σπίτι.

Η μεζονέτα είναι κατασκευασμένη το 2005 και έχει ανακαινιστεί το 2024, προσφέροντας έναν μοντέρνο, φιλόξενο χώρο διαβίωσης. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μια σαλοκουζίνα, όλα διαμορφωμένα με γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Η μεζονέτα διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ και έχει ανακαινιστεί με υλικά υψηλής ποιότητας. Επίσης, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου για να εξασφαλίσει ζεστασιά και άνεση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Από το μπαλκόνι της μεζονέτας μπορείτε να απολαύσετε μια απεριόριστη θέα στο τοπίο της πόλης και την γαλήνη της γειτονιάς. Επίσης, όλα τα παράθυρα έχουν κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια για να εξασφαλίσουν την ησυχία και την μόνωση από θορύβους και καιρικές συνθήκες.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης εντοιχισμένες ντουλάπες για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και έναν ανελκυστήρα για να διευκολύνει την κίνησή σας εντός του κτιρίου.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης A/C για να διατηρείτε τη θερμοκρασία που εσείς επιλέγετε, τέντες και σίτες για να προστατεύεστε από τον ήλιο και τα έντομα, ανοιχτωσιά για να απολαμβάνετε το φρέσκο αέρα της Πάτρας και μπαλκόνια 15 τ.μ. για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ηλιοβασίλεμα.

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση 2500 μέτρων από τη θάλασσα και 3000 μέτρων από το κέντρο της πόλης, προσφέροντας έναν ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας και πρόσβασης σε όλες τις ανέσεις.

Η τιμή ενοικίασης για αυτή τη μεζονέτα είναι 350€ το μήνα, κάνοντάς την μια από τις πιο προσιτές επιλογές στην αγορά. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια ξενάγηση και να δείτε από κοντά αυτή την υπέροχη μεζονέτα
Características
Tipologia
Maisonette
Contrato
Renda
Andar
4
Andares do Edifício
2
Elevador
Sim
Superfície
42 m²
Quartos
2
Quartos
1
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Aquecimento
Individualizado, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 350/mês
Preço por m²
8 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 10/mês
Fiança
Não indicado
Eficiência energética

Consumo de energia

Γ

Descubra cada canto da propriedade
+13 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante