Apartamento T2 Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 145.000
3 quartos
80 m²
1 casa de banho
Andar 1º
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 12/06/2024
Descrição

referência: 444844

ΧΑΡΙΛΑΟΥ Πωλειται εξαιρετικό ανωγειο διαμέρισμα 80τμ. Αποτελειται απο δύο υπνοδωμάτια, μια μεγάλη σαλοκουζίνα και πληρες λουτρο. Ειναι διαμπερές και φωτεινό καθως τα δυο υπνοδωματια καθως και η σαλοκουζίνα διαθέτουν μπαλκονια.
Εχει ανακαινιστει απο επαγγελματια με ποιοτικά υλικά και συχρονη αιθητική. Διαθέτει πορτα ασφαλειας, σιτες και ηλεκτρικα μεταλλικά πατζούρια. Υπαρχει μεγαλη ντουλαπα στο ενα υπνοδωματιο καθως και αποθηκευτικός χωρος εξω απο το λουτρο. Τα υδραυλικα και ηλεκτρολόγικα του διαμερισματος εχουν ανακαινιστει εκ βαθρων. Αποτελει εξαιρετική επιλογη για επενδυση αλλα και ιδιοκατοικιση καθως βρισκεται σε ησυχη γειτονια και πολυ καλο σημειο κοντα σε συγκοινωνιες και κεντρικες οδους.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
80 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
Mezanino
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Mobilado
Custos
preço
€ 145.000
Eficiência energética
ano de construção
1970
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante