Vila familiar, muito bom estado, 510 m², Lindos, Rodes

Rodes
€ 2.500.000
5+ quartos
510 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 11/06/2024
Descrição

referência: W-02VVR7

Ζήστε την επιτομή της γαλήνιας διαβίωσης και της απομόνωσης σε αυτή την πραγματικά εντυπωσιακή βίλα που βρίσκεται στο τέλος ενός ήσυχου αδιέξοδου μέσα στον ασφαλή περιφραγμένο κήπο της, από όπου η παραλία απέχει 10 λεπτά με τα πόδια. Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους και καταπράσινους κήπους, το κτήμα προσφέρει μια όαση ιδιωτικότητας και ηρεμίας. Ένας δρόμος οδηγεί σε γκαράζ για 3 αυτοκίνητα, ενώ ο άφθονος χώρος επιτρέπει επιπλέον χώρο στάθμευσης για έως και 5-6 αυτοκίνητα. Συνολικά, η κατοικία φιλοξενεί άνετα από 16 έως 18 άτομα σε τέσσερα μεμονωμένα ακίνητα.

Από την εξώπορτα της κύριας κατοικίας εισέρχεστε στην αυλή με την μεγάλη εξωτερική τραπεζαρία και πρόσβαση στις ταράτσες. Στο κύριο εσωτερικό, βρίσκεται το ψηλοτάβανο σαλόνι που σας καλωσορίζει με ένα άνετο καθιστικό με τζάκι και ξεχωριστό χώρο σοφίτας, δημιουργώντας τα θεμέλια για ευρυχωρία σε όλους τους χώρους.

Τα μεγάλα παράθυρα της κύριας βίλας επιτρέπουν στο φυσικό φως να πλημμυρίσει τον χώρο δημιουργώντας μια φωτεινή και ευάερη ατμόσφαιρα ενώ προσφέρουν φιλόξενη θέα στον ιδιωτικό κήπο και την πισίνα. Η άρτια εξοπλισμένη κουζίνα είναι τόσο μεγάλη όσο και φιλόξενη, με όμορφους παραδοσιακούς ξύλινους ανοιχτούς πάγκους και μια ευρύχωρη εσωτερική τραπεζαρία με θέα στην αυλή.
Στο ισόγειο της κύριας κατοικίας βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα, η οποία διαθέτει ένα πολυτελές ιδιωτικό μπάνιο με μοναδικό σχεδιασμό από πράσινο μάρμαρο. Εκτός από την κύρια κρεβατοκάμαρα, η κύρια κατοικία περιλαμβάνει ακόμα δύο υπνοδωμάτια, έναν επιπλέον χώρο ύπνου επισκεπτών, καθώς και έναν ξεχωριστό, ηλιόλουστο, χώρο γραφείου ή άλλο υπνοδωμάτιο με θέα στη θάλασσα στον επάνω όροφο.

Εκτός από την κύρια κατοικία, το κτήμα διαθέτει επίσης μια δεύτερη κατοικία με μεγάλη κουζίνα, σαλόνι με τζάκι και δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, το ένα από τα οποία έχει ένα παραδοσιακό λινδικό διπλό κρεβάτι.
Η βίλα διαθέτει επίσης δύο ξεχωριστούς ξενώνες. Το πρώτο έχει θέα στην πισίνα και τους κήπους, με ενιαία κουζίνα - καθιστικό και ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ιδιωτικό μπάνιο. Το δεύτερο είναι κατάλληλο για ζευγάρι με μικρά παιδιά, με ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, μαζί με κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό με εξαιρετική θέα στην αυλή και τους κήπους του κτήματος από την ιδιωτική ταράτσα.

Ένα από τα πιο πολύτιμα χαρακτηριστικά αυτής της μοναδικής κατοικίας είναι ο χώρος του γυμναστηρίου με το υπαίθριο τζακούζι και το ατμόλουτρο, που προσφέρει μια απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας.

Ο υπέροχος κήπος είναι το ιδανικό σκηνικό, προσφέροντας ένα ευρύχωρο και ιδιωτικό καταφύγιο που περιβάλλεται από καταπράσινα δέντρα και πανίδα που περιλαμβάνει διάφορα μεσογειακά βότανα, έναν πλούσιο ελαιώνα που παράγει εξαιρετικό ελαιόλαδο, καθώς και ώριμες συκιές, ροδιές και εσπεριδοειδή. Ένας σημαντικός κήπος φρούτων και λαχανικών ολοκληρώνει την καλλιέργεια εποχιακών προϊόντων, όπως σταφύλια, ντομάτες, καρπούζι και πιπεριές. Μια πολυτελής πισίνα 15 x 8μ2 διαθέτει ένα υπαίθριο μπαρ για ποτά στο ηλιοβασίλεμα με θέα στην κοιλάδα.

Εκτός από τη θέα στη θάλασσα από τις βεράντες, υπάρχουν πολλές υπαίθριες τραπεζαρίες, συμπεριλαμβανομένων δύο χώρων μπάρμπεκιου, που το καθιστά τον ιδανικό χώρο για διασκέδαση, από οικεία οικογενειακές συγκεντρώσεις ή μεγαλύτερες γιορτές με φίλους.
Το κτήμα της βίλας διαθέτει φωτοβολταϊκά πάνελ και πηγάδι νερού για αυτονομία και εξοικονόμηση ενέργειας. Ένα τελευταίο πρόσθετο αλλά σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το όμορφο μικρό ιδιωτικό παρεκκλήσι. Χτισμένο το 2011 και διακοσμημένο από διάσημο Σαντορινιό ζωγράφο, είναι αφιερωμένο στο όνομα του Αγίου Χριστοφόρου και μπορεί να φιλοξενήσει οικείους ελληνορθόδοξους γάμους και άλλες τελετές.

Είτε αναζητάτε ένα παραδοσιακό σπίτι που λειτουργεί όλο το χρόνο για την οικογένειά σας, είτε εξοχική κατοικία είτε μια επενδυτική ευκαιρία, αυτό το εκτεταμένο Romantic Country Estate είναι μια εξαιρετική επιλογή και έχει τεράστιες δυνατότητες επέκτασης και εκσυγχρονισμού.
Características
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
510 m²
quartos
5+ (8 quartos, 7 outros), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sótão
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / madeira
Custos
preço
€ 2.500.000
Eficiência energética
ano de construção
1984
estado
Muito bom / Remodelado
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante