Apartamento T2 Παπαδιαμαντοπούλου, Nosokomeio Pedon, Goudi

GoudiΠαπαδιαμαντοπούλου
€ 240.000
3 quartos
100 m²
1 casa de banho
Andar 1
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 11/06/2024
Descrição

referência: EK-6865955

• Πωλείται διαμέρισμα 100τμ, διαμπερές, φωτεινό, προσόψεως 1ου ορόφου
• Σαλονοτραπεζαρια 45τμ - δυνατότητα κατάτμησης για προσθήκη δωμάτιου και wc
• Τεράστιο γωνιακό μπαλκόνι – 35 τμ
• 100 μέτρα από την νέα στάση μέτρο Γουδη.
• Μαρμάρινο πάτωμα σε σαλόνι – κουζίνα, δρύινα πατώματα στις δυο κρεβατοκάμαρες.
• Αλουμινένια κουφώματα, μοντέρνα κουζίνα και μπάνιο, τέντες, δυο air-condition, πόρτα ασφάλειας, νέο θυροτηλέφωνο, νυκτερινό ρεύμα.
• Ήσυχος δρόμος, δίπλα σε νοσοκομεία, σχολές, πλατείες, πάρκα, πολλές συγκοινωνίες και μετρό και κύριους οδικούς άξονες.
• Μεγάλη, προσεγμένη πολυκατοικία, μπροστά σε πρασιά με πολύ χαμηλά κοινόχρηστα

Εξαιρετική ευκαιρία για ιδιοκατοίκηση ή επένδυση σε μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.

Αναλυτικά

Πωλείται γωνιακό διαμέρισμα προσόψεως, γεμάτο φως στην περιοχή Ζωγράφου, έναντι νοσοκομείου Παίδων, πλησίον πλατείας Ελευθερίας – νέου σταθμού μετρό Γουδη.
Μοναδική διαρρύθμιση, με δυνατότητα δημιουργίας ενός ακόμα υπνοδωματίου/ γραφείου και ενός wc, σε ήσυχο δρόμο που προσφέρει ιδιωτικότητα και την αίσθηση της γειτονιάς
Εξαιρετική, μεγάλη πολυκατοικία του 1974 με μικρό παρκάκι μπροστά. Ιδανική τοποθεσία, σε πολύ μικρή απόσταση βρίσκονται 3 πλατείες, 6 σούπερ μάρκετ, πολλά καταστήματα, σχολεία και 4 νοσοκομεία, ενώ η νέα γραμμή μετρό θα έχει στάση σε απόσταση 100 μέτρων. Σημειώστε ότι η κοινόχρηστη θέρμανση δεν έχει διακοπεί κανένα χειμώνα με πολύ χαμηλά κοινόχρηστα
Το διαμπερές ευρύχωρο διαμέρισμα 1ου ορόφου, των 100 τμ, (με 35 τμ τεράστιο μπαλκόνι που επιτρέπει το φυσικό φως να διαπερνάει τον χώρο όλες τις ώρες της ημέρας) αποτελείται από ένα ευρύχωρο χωλ, αυτόνομη ανακαινισμένη κουζίνα ,πολύ μεγάλη σαλοτραπεζαρία 45τμ, δύο υπνοδωμάτια και μοντέρνο μπάνιο με άμεση πρόσβαση των δωματίων στην βεράντα με μπαλκονόπορτες!!
Το πάτωμα είναι παρκέ στα υπνοδωμάτια και μάρμαρο στους υπολοίπους χώρους με πλακάκια στο μπάνιο και στην βεράντα. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου και πόρτα ασφαλείας. Λειτουργία νυκτερινού ρεύματος, δυο air condition, καινούργιο θυροτηλέφωνο
Βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο - γειτονιά ,1500 μέτρα από την στάση μετρό Αμπελοκήπων, 100 μέτρα από ιατρική σχολή Αθηνών, 100 μέτρα από νοσοκομείο Παίδων, 300 μέτρα από το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή και μόλις 2 χιλιόμετρα από το Πανεπιστήμιο Ζωγράφου.
Η ευρύτερη περιοχή φιλοξενεί 6 Νοσοκομεία, 2 μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις: την Πανεπιστημιούπολη Αθηνών και το Πολυτεχνείο, επομένως είναι μια πολύ ζωντανή περιοχή αλλά ταυτόχρονα κατάλληλη για οικογένειες. Καφετέριες, εστιατόρια, μεγάλη αγορά μαζί με ήσυχες γειτονιές, η περιοχή δίνει όλες τις επιλογές για μια ιδανική αστική ζωή.

Εξαιρετικά καλή σύνδεση με όλους τους αρτηριακούς δρόμους – Λεωφόρους Κηφισίας, Μεσογείων, Αλεξάνδρας και Κατεχάκη. Το κέντρο της Αθήνας πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων προς την υπόλοιπη Αθήνα, καθώς και με τους σταθμούς του μετρό Μέγαρο Μουσικής και Αμπελόκηποι. Η νέα γραμμή 4 του μετρό αναμένεται να αναβαθμίσει την προσβασιμότητα της περιοχής

Δείτε το άμεσα -
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
100 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Varanda
Custos
preço
€ 240.000
despesas de condomínio
€ 50/mês
Eficiência energética
ano de construção
1974
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Centralizado, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado