Prédio para Venda

AttikiΑττική
€ 430.000
1 quarto
400 m²
Anúncio atualizado em 20/06/2024
Descrição

referência: 967232

Προσφέρεται προς πώληση ένα εξαιρετικό αυτοτελές κτίριο 400 τ.μ. στα Κάτω Πατήσια, που βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις 400 μέτρα από τον σταθμό του μετρό "Αττική". Το κτίριο, το οποίο είναι χτισμένο σε οικόπεδο 115 τ.μ., συνδυάζει άριστα επαγγελματικούς και κατοικιστικούς χώρους, καθιστώντας το ιδανικό είτε για επενδυτική εκμετάλλευση είτε για άμεση επαγγελματική χρήση.
Το ισόγειο του κτιρίου διαθέτει έναν επαγγελματικό χώρο έκτασης 60 τ.μ., ιδανικό για ποικίλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως καταστήματα ή γραφεία. Η πρόσβαση στον χώρο είναι εύκολη και άμεση, κάτι που τον καθιστά ιδανικό για καθημερινή επαγγελματική χρήση ή για τη δημιουργία μιας νέας επιχειρηματικής μονάδας.
Στον πρώτο και δεύτερο όροφο του κτιρίου υπάρχει μια ευρύχωρη μεζονέτα, με κάθε όροφο να καλύπτει 60 τ.μ. Οι δύο όροφοι συνδέονται με εσωτερική σκάλα, προσφέροντας έναν εξαιρετικά λειτουργικό και άνετο χώρο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως κατοικία είτε ως γραφειακός χώρος. Η μεζονέτα αυτή εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα ζωής και εργασία σε ένα ήσυχο και φωτεινό περιβάλλον.
Επιπλέον, το κτίριο διαθέτει ένα πατάρι έκτασης 75 τ.μ., που προσφέρει ευέλικτες επιλογές για αποθήκευση ή μπορεί να αναπτυχθεί περαιτέρω σύμφωνα με τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη. Η ύπαρξη αυτού του χώρου προσθέτει σημαντική αξία και πολλαπλές δυνατότητες χρήσης στο ακίνητο.
Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του ακινήτου είναι το υπόλοιπο δόμησης, το οποίο επιτρέπει την ανέγερση δύο επιπλέον ορόφων. Αυτή η δυνατότητα προσφέρει μια εξαιρετική προοπτική επέκτασης και αύξησης της αξίας της επένδυσης, καθιστώντας το κτίριο μια μοναδική ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.
Η στρατηγική τοποθεσία του κτιρίου στα Κάτω Πατήσια, μόλις 400μ αποσταση απο το μετρο Αττικη, σε μια περιοχή με εύκολη πρόσβαση σε δημόσια συγκοινωνία και κοντά σε εμπορικές και επαγγελματικές υποδομές, το καθιστά ιδανικό για οποιονδήποτε επιθυμεί να έχει άμεση πρόσβαση στο κέντρο της πόλης ενώ απολαμβάνει τις ανέσεις μιας ήσυχης γειτονιάς.
Τιμή: €430.000. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Características
contrato
Venda
tipologia
Prédio
superfície
400 m²
quartos
1 quarto
número total de andares do prédio
5 pisos
Custos
preço
€ 430.000
Eficiência energética
ano de construção
1990
aquecimento
Centralizado
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante