Terreno para construção para Venda

Kalivia Thorikou
€ 230.000
600 m²
Anúncio atualizado em 25/06/2024
Descrição

referência: EK-6866917

Πωλείται οικόπεδο 600 τ.μ. στην περιοχή Καλύβια - Λαγονήσι Αττικής, ιδανικό για κατοικία ή επένδυση. Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, εντός σχεδίου.
Βρίσκεται σε μια πολύ καλή και ήσυχη γειτονιά.

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΤΙΣΜΑ 64 τ.μ., το οποίο είναι νομιμοποιημένο και με μια μικρή ανακαίνιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μόνιμη κατοικία ή εξοχικό.
Υπάρχει ρεύμα και νερό στο οικόπεδο (στην κατοικία), γεγονός που καθιστά την ανάπτυξη του οικοπέδου πιο απλή και λιγότερο χρονοβόρα.

Η θέση του οικοπέδου είναι σε πλαγια, με θέα προς τη θαλασσα και Νοτιο προσανατολισμό έχοντας ολόκληρη τη μέρα φώς. Είναι προσόψεως μήκους 22 μέτρα περίπου, μπροστά σε δρόμο, προσφέροντας πολύ εύκολη πρόσβαση.

Οι όροι δόμησης για το συγκεκριμένο οικόπεδο: μέγιστη δόμηση με κλιμακωτό συντελεστή δόμησης 40% (Σ.Δ=0,4 τμήμα μέχρι 500 τ.μ και Σ.Δ=0,3 τμήμα άνω των 500 τ.μ) και συντελεστή κάλυψης 40%, μέγιστο ύψος: 7.5μ και εως 2 Όροφους, Χρήση Γης: Αμιγής Κατοικία

Βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ. (8 λεπτά με το αυτοκίνητο) από την παραλία της περιοχής - παραλία Κιτέζα, 20 λεπτά από το αεροδρόμιο και 40 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.
Σε συνδυασμό με την κοντινή απόσταση απο τη θάλασσα και οντας ψηλά στην πλαγιά, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν την ησυχία,
Μοναδική ευκαιρία για επενδυτές και ιδιώτες που αναζητούν μια ήσυχη τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε θάλασσα, χωρίς όμως να απομακρύνονται υπερβολικά από τις ανέσεις της πόλης. Τιμή πώλησης 230.000€
Características
contrato
Venda
tipologia
Terreno para construção
superfície
600 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
outras características
Exposição sul
Custos
preço
€ 230.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante