Sótão 180 m² com varanda, Κέντρο, Νέα Σμύρνη

Νέα Σμύρνη
€ 2.300/mês
5 quartos
180 m²
2 casas de banho
Andar 6
Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 13/06/2024
Descrição

referência: 18167

Στο κέντρο της περιοχής της Νέας Σμύρνης σε προνομιακό σημείο θα συναντήσουμε ένα ρετιρέ 6ου ορόφου με ανεπανάληπτη, ανεμπόδιστη θέα η οποία ξεκινάει από τη πράσινη έκταση του κεντρικού άλσους της περιοχής και άλλων μικρότερων, απλώνεται έως την ιστορική Ακρόπολη Αθηνών και καταλήγει στον λόφο Πνύκας.
Πρόκειται για ρετιρέ 180 τ.μ.,σε γωνιακό οικόπεδο, έτους κατασκευής 2.000 με μεγάλη βεράντα προσόψεως και 2 εξίσου μεγάλα πλαϊνά μπαλκόνια εκατέρωθεν του ακινήτου.
Αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι, εξίσου ευρύχωρη κουζίνα, 4 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι master, 1 επιπλέον πλήρες μπάνιο , μεγάλο πατάρι και πληθώρα εσωτερικών αποθηκευτικών χώρων.
Ως επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου διακρίνονται τα εξής : διπλά τζάμια, κουφώματα αλουμινίου , σίτες, πληθώρα παραθύρων με την αντίστοιχη προστασία, πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση συναγερμού, θυρεοτηλεόραση, ηλιακός θερμοσίφωνας, boiler τριπλής ενέργειας, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, τζάκι, ηλεκτρικές τέντες και ρολά.
Στο υπόγειο χώρο της πολυκατοικίας και ως μέρος της ιδιοκτησίας του ακινήτου υπάρχει μία αποθήκη των 6 τ.μ. και parking των 15 τ.μ.
Η τοποθεσία του συγκεκριμένου ακινήτου είναι ιδανική διότι υπάρχει άμεση σύνδεση με αστικές συγκοινωνίες και στάση τραμ, σε ελάχιστη απόσταση με τα πόδια υπάρχουν σχολεία,supermarket,μαγαζιά, υπηρεσίες ενώ σε 5 λεπτά με τα πόδια βρισκόμαστε στη κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Φυσικά απέναντι ακριβώς από το ακίνητο είναι και ο κεντρικός 'πνεύμονας οξυγόνου' της περιοχής, το πανέμορφο άλσος της Νέας Σμύρνης.
Το ακίνητο έχει πολύ καλή διαρρύθμιση, είναι φωτεινό σε όλους τους χώρους του ,διαμπερές και ευάερο. Φυσικά επιτρέπονται και τα κατοικίδια ζώα.
Ελάτε να ανακαλύψουμε ένα μεγαλοπρεπές ακίνητο, μοναδικό για τη περιοχή της Νέας Σμύρνης, σε απίστευτα ιδανική τοποθεσία που θα σας χαρίσει τη πιο ευχάριστη εμπειρία μίας ποιοτικής και άνετης διαβίωσης σε μία από τις πιο σύγχρονα αναπτυσσόμενες περιοχές των Νοτίων Προαστίων.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8625
☎️ 210 6812500
Características
contrato
Renda
tipologia
Sótão
superfície
180 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
6° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sótão
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 2.300/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética

Consumo de energia

Γ

Opções adicionais

Contactar o anunciante