Sótão Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚολωνάκι - Λυκαβηττός
€ 750.000
3 quartos
85 m²
2 casas de banho
Andar 6
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 13/06/2024
Descrição

referência: 1038496

Ρετιρέ στον Λυκαβηττό προς πώληση.
Αυτό το εξαιρετικό ρετιρέ διαμέρισμα, που βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά Κολωνάκι-Λυκαβηττού στα νότια προάστια της Αθήνας, προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και πολυτελή εμπειρία διαβίωσης.
Αυτό το ρετιρέ εκτείνεται στον 6ο και τον 7ο όροφο και διαθέτει συνολική επιφάνεια 85 τ.μ., παρέχοντας άφθονο χώρο για άνετη διαβίωση.
Το ρετιρέ διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό σοφίτας, με ενιαία διάταξη που συνδέει άψογα το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Το κομψό εσωτερικό συμπληρώνεται από μεγάλα παράθυρα που γεμίζουν το χώρο με φυσικό φως και προσφέρουν εκπληκτική πανοραμική θέα στο γύρω αστικό τοπίο. Το ακίνητο αποτελείται από ένα ευρύχωρο κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο και ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο.
Τέσσερις χώροι με μπαλκόνι/βεράντα επιτρέπουν στους κατοίκους να απολαμβάνουν τον καθαρό αέρα και την εκπληκτική θέα, ενώ ένα ιδιωτικό τζακούζι προσφέρει το ιδανικό μέρος για χαλάρωση.
Εκτός από τον εσωτερικό χώρο, αυτό το ρετιρέ περιλαμβάνει έναν γενναιόδωρο εξωτερικό χώρο συνολικής επιφάνειας 62 τ.μ., με άφθονο χώρο για να δημιουργήσετε μια όμορφη όαση κήπου ή να διασκεδάσετε τους επισκέπτες. Επιπλέον, το ακίνητο προσφέρει την άνεση μιας θέσης στάθμευσης και μιας αποθήκης, διασφαλίζοντας ότι καλύπτονται όλες οι ανάγκες σας.
Ορισμένες από τις μονάδες έχουν ήδη κρατηθεί, και θα παραδοθούν στα μέσα του 2024.
Το Kolonaki-Lycabettus είναι γνωστό για την πολυτελή ατμόσφαιρα, τις κομψές μπουτίκ, τα εκλεκτά εστιατόρια και τη ζωντανή νυχτερινή ζωή του. Η περιοχή φιλοξενεί επίσης πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένων μουσείων και γκαλερί τέχνης, καθιστώντας την μια ιδιαίτερα επιθυμητή τοποθεσία για όσους αναζητούν έναν κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής. Με την κεντρική του τοποθεσία και την κοντινή του απόσταση από όλες τις σημαντικές ανέσεις, αυτό το ρετιρέ είναι ένα πραγματικό στολίδι στην καρδιά της Αθήνας.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: A4-5723.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Características
contrato
Venda
tipologia
Sótão | Propriedade de luxo
superfície
85 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
6° andar
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sótão
Porta blindada
Varanda
Piscina
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 750.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante