Vivenda familiar Γλυκά Νερά, Fouresi, Glika Nera

Glika NeraΓλυκά Νερά
€ 2.250/mês
5 quartos
265 m²
3+ casas de banho
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 09/07/2024
Descrição

referência: 901786

Ενοικιάζεται στα Γλυκά Νερά, ανακαινισμένη μονοκατοικία 265 τ.μ. με όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο και θέα.
Το ακίνητο είναι κατασκευής 2013 και αποτελείται από 4 επίπεδα. Στο υπερυψωμένο ισόγειο βρίσκεται ο χώρος υποδοχής με την τραπεζαρία και σε split level η κουζίνα, το καθιστικό της κουζίνας που μπορεί να μετατραπεί και σε γραφείο καθώς και το wc το οποίο έχει ντουσιέρα. Στο χώρο υποδοχής υπάρχει τζάκι ενσωματωμένο στην πέτρινη επένδυση του τοίχου καθώς επίσης και μία μεγάλη βεράντα ενώ η κουζίνα διαθέτει corian πάγκο και όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές (φούρνος, εστίες, ψυγείο, πλυντήριο πιάτων μάρκας Bosch).
Στον 1ο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο και φωτεινό master υπνοδωμάτιο με τζάκι, en suite μπάνιο με δύο νιπτήρες και jacuzzi, walk in closet, πατάρι και βεράντα. Το υπνοδωμάτιο αυτό διαθέτει δύο επίπεδα και μπορεί στο κάτω μέρος να γίνει χώρος γραφείου και πάνω υπνοδωμάτιο ή το αντίστροφο. Ο χώρος αυτός (του υπνοδωματίου) βλέπει σε ένα αίθριο το οποίο έχει ηλεκτρική τέντα και μέσα από το αίθριο έχει κανείς πρόσβαση στην ταράτσα. Επιπλέον υπάρχουν άλλα δύο υπνοδωμάτια τα οποία εξυπηρετούνται από ένα δίπορτο μπάνιο και βρίσκονται στον ημιόροφο.
Λόγω της κλίσης του εδάφους, στο ημιυπόγειο έχει διαμορφωθεί ένα ανεξάρτητο στούντιο στο οποίο υπάρχει πρόσβαση είτε εξωτερικά ώστε να υπάρχει πλήρης αυτονομία, είτε εσωτερικά. Το στούντιο αυτό διαθέτει έναν χώρο υποδοχής, ένα ξεχωριστό δωμάτιο με φυσικό φωτισμό και ένα μπάνιο. Επιπλέον, σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν αποθηκευτικός χώρος και λεβητοστάσιο.
Τα δάπεδα στο εσωτερικό είναι κυρίως δρύινα και μάρμαρο, τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά, υπάρχουν σίτες, κλιματισμός, σύστημα συναγερμού, ηλιακός, boiler και αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου ανά επίπεδο.
Τέλος, διαθέτει κλειστό και ανοιχτό parking καθώς και έναν όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο. Πρόκειται για μια ήσυχη γειτονιά, κοντά σε Μ.Μ.Μ. με εύκολη πρόσβαση στη Λεωφόρο Λαυρίου, στην Αττική οδό και είναι κοντά σε σχολεία και αγορά. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται. Τιμή: €2.250.

Epsilon Team real estate agents - real estate appraisers,
T: +302107212284
web: www.epsilonteam.gr, Blog: www.propertistas.com
Κωδικός ακινήτου: ΕΠ901786
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Renda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
4
Elevador
Não
Superfície
265 m²
Quartos
5
Quartos
3
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em garagem
Aquecimento
Individualizado, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sótão
Custos
preço
€ 2.250/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2013
  • Estado

    Novo / Em construção
  • Aquecimento

    Individualizado, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante