Estúdio novo, rés-do-chão, Paliki, Kefalonia

Kefalonia
€ 270.000
1 quarto
67 m²
1 casa de banho
Andar r/c
Não Elevador
Mobilado
Anúncio atualizado em 15/06/2024
Descrição

referência: 435872

Στο νησί της Κεφαλονιάς, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της πόλης με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα, τις ταβέρνες και τις υπηρεσίες, προσφέρεται το νεόκτιστο διαμέρισμα 67τμ με ιδιωτικό κήπο 40τμ.
Το διαμέρισμα, κατασκευής του 2024, βρίσκεται σε προνομιακή θέση πάνω στη θάλασσα, προσφέροντας μοναδική θέα που θα σας μαγέψει. Η σύγχρονη και ποιοτική κατασκευή του διαμερίσματος ξεχωρίζει για τον μοντέρνο σχεδιασμό και τα υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί.
Το ακίνητο προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο και με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, εξασφαλίζοντας άνεση και λειτουργικότητα από την πρώτη στιγμή.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 67 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 2024, Κλιματισμός, Θέα, Επιπλωμένο, Κήπος, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 750 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Α+, Προσανατολισμός: Ανατολικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 10
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
67 m²
quartos
1 quarto, 1 casa de banho
andar
Rés-do-chão, com acesso a deficientes
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Mobilado
Jardim privado
Custos
preço
€ 270.000
Eficiência energética
ano de construção
2024
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante