1/20

Apartamento Κιμώλου, 4, Ano Kipseli - Evelpidon, Kipseli

KipseliΚιμώλου, 4
€ 600/mês
68 m²
Andar r/c
Não Elevador
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 23/08/2024
Descrição

referência: EK-6892405

Διατίθεται προς ενοικίαση με τιμή συζητήσιμη, στην καρδιά της Κυψέλης, ένα προσεγμένο φωτεινό και υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα πάρα πολύ καλής διαρρύθμισης και άριστης κατάστασης. Είναι ανακαινισμένο μερικώς το 2024. (Δείτε video καθώς και νέες φωτογραφίες)

Video: http://****.**?v=V3QFnPzRy48

Είναι ιδανικό για φοιτητική κατοικία λόγω αποστάσεων από εγκαταστάσεις Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και τις νεόδμητες εγκαταστάσεις του Κτηρίου Τροίας. Κατάλληλο και για επαγγελματικό χώρο.

Βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα ήσυχο στενό ήπιας κυκλοφορίας της Κυψέλης, σχετικά κοντά στον υπό κατασκευή σταθμό της Κυψέλης και το Πεδίον Άρεως σε εξαιρετικό σημείο με καλές αποστάσεις από σημεία ενδιαφέροντος. Είναι δίπλα κυριολεκτικά από την στάση λεωφορείου Επτανήσου.

Το διαμέρισμα είναι αρκετά φωτεινό και έχει συνολικό εμβαδόν 68 τ.μ. ενώ είναι ψηλοτάβανο.
Διαθέτει μεγάλο χώρο υποδοχής, σαλόνι, βιβλιοθήκη-καθιστικό το οποίο μπορεί εύκολα να γίνει δεύτερο υπνοδωμάτιο, υπνοδωμάτιο, μπάνιο, κουζίνα, βολικό αποθηκευτικό χώρο εντός διαμερίσματος δίπλα από την κουζίνα καθώς και πατάρι.

Το ακίνητο είναι εσωτερικό (μέγιστη απόσταση από τον δρόμο) και είναι πραγματικά πολύ ήσυχο. Δεν διαθέτει μπαλκόνια ωστόσο σημαντικότατο πλεονέκτημα, συγκριτικά με άλλες παρόμοιες ιδιοκτησίες, είναι ότι βλέπει σε εσωτερική αυλή με πράσινη βλάστηση, που ανήκει στην πολυκατοικία, κάτι το οποίο το κάνει μοναδικό σε σχέση με αντίστοιχες ιδιοκτησίες της περιοχής. Διαθέτει χώρο για άπλωμα ρούχων.

Επιπλέον, η κουζίνα διαθέτει εντοιχισμένα ντουλάπια και δίνεται με (ή χωρίς κατόπιν συνεννοήσεως) όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.
Το διαμέρισμα διαθέτει ξύλινο παρκέ δάπεδο καθώς και πλακάκια στην είσοδο και το μπάνιο. Διαθέτει επίσης ξύλινα παράθυρα/πόρτες. Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό inverter (χ2) για θέρμανση και ψύξη, καθώς και κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου με καλοριφέρ. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με πόρτα ασφαλείας, σύστημα θυροτηλεόρασης, ενώ το κτίριο διαθέτει ανελκυστήρα και χαμηλά κοινόχρηστα (15 ευρώ το μήνα μέσος όρος).

Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο, με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές του και πλήρη οικιακό εξοπλισμό. (Πλυντήριο, 2 ψυγεία και πολλά άλλα). Κατόπιν συνεννοήσεως υπάρχει η δυνατότητα να ενοικιαστεί:

1) Σε εντελώς μη επιπλωμένη κατάσταση
2) Μερικώς επιπλωμένο
3) Πλήρως επιπλωμένο

Το διαμέρισμα θα παραδοθεί φρεσκοβαμμένο και με νέα πόρτα ασφαλείας.

Οι αποστάσεις που ακολουθούν είναι μετρημένες.

Η Κυψέλη είναι μια από τις παλαιότερες και πιο κλασικές γειτονιές της Αθήνας, γνωστή για τον πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα και το μοναδικό, ήσυχο και ευχάριστο περιβάλλον της.
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου (230 μέτρα ή 3 λεπτά) και στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη (600 μέτρα ή 9 λεπτά).
Επιπλέον, το Πεδίον του Άρεως, ένα από τα σημαντικότερα πάρκα της Αθήνας, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια (550 μέτρα - 8 λεπτά).
Για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από το αστικό τοπίο, σημαντικοί χώροι με πράσινο, όπως ο λόφος των Τουρκοβουνίων και το Αττικό Άλσος βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.
Η περιοχή εξυπηρετείται καλά από ευέλικτες υπηρεσίες λεωφορείων και τρόλεϊ, που συνδέουν την Κυψέλη με διάφορες συνοικίες της πόλης, το κέντρο της πόλης και τα νότια και βόρεια προάστια. Ο σταθμός του ΗΣΑΠ - του τρένου στην στάση Βικτώρια απέχει 11 λεπτά με τα πόδια (800 μέτρα).
Στην περιοχή υπάρχουν πολλές καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, σχολεία, σούπερ μάρκετ, μπαρ, αρτοποιεία, φαρμακεία και καταστήματα ρούχων.
Τέλος, αξίζει μια επίσκεψη στα καλλιτεχνικά καφέ και στα όμορφα καταστήματα κατά μήκος του πεζόδρομου της Φωκίωνος Νέγρη και μια βόλτα στην ανερχόμενη πλατεία του Αγίου Γεωργίου.

Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Renda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
68 m²
Mobilado
Sim
Aquecimento
Central, alimentado a metano
Outras características
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 600/mês
Preço por m²
9 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 14/mês
Fiança
Não indicado
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1957
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central, alimentado a metano
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+17 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado