Apartamento T2 Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη, Panagia Faneromeni, Xirokrini - Panagia Faneromeni

Xirokrini - Panagia FaneromeniΞηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη
€ 134.000
3 quartos
75 m²
1 casa de banho
Andar r/c
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 25/06/2024
Descrição

referência: 1040426

Διαμέρισμα Προς Πώληση, Ισόγειο, στο κέντρο στη Παναγία Φανερωμένη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 75 τ.μ.. Αποτελείται από: σαλοκουζίνα δύο άνετα υπνοδωμάτια και μπάνιο.. Είναι σούπερ λούξ ανακαινισμένο και επιπλωμένο. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός. Έχει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, Φρεσκοβαμμένο, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες και έχει Μεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ηλεκτρ. Συσκευές, πλήρως επιπλωμένο και θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση με πολύ καλή απόδοση ενοικίου. Τιμή: €134.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
75 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
Rés-do-chão
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 134.000
despesas de condomínio
€ 5/mês
Eficiência energética
ano de construção
1975
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
B
Opções adicionais

Contactar o anunciante