Apartamento T3 Ποδηλατόδρομος Άδελε, Αδελιανός Κάμπος 74100, Adele, Arkadi

ArkadiΠοδηλατόδρομος Άδελε, Αδελιανός Κάμπος 74100
€ 800/mês
4 quartos
92 m²
1 casa de banho
Andar r/c
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 17/06/2024
Descrição

referência: EK-6901245

Διαμέρισμα 92 τ.μ. προς μακροχρόνια ενοικίαση στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου. Πρόκειται για διαμέρισμα ισογείου με μεγάλη αυλή, ενδοδαπέδια θέρμανση και τρία υπνοδωμάτια. Η κατάστασή του είναι καλή και θα γίνουν όποιες εργασίες κριθούν απαραίτητες για τη βελτίωσή του. Το διαμέρισμα προσφέρει τρία υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ένα μεγάλο, μερικώς χωρισμένο από την κουζίνα, χώρο για σαλόνι και ένα μπάνιο. Υπάρχει διαθέσιμη θέση στάθμευσης ενώ βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από την παραλία.

Θα ήταν ιδανικό (και θα προτιμηθούν) για ψηφιακούς νομάδες με δική τους οικοσκευή, οι οποίοι επιθυμούν και μπορούν να διατηρούν σε μόνιμη βάση ένα διαμέρισμα, σε μία ιδιαίτερα τουριστικά ανεπτυγμένη περιοχή, το οποίο μπορούν να το χρησιμοποιούν τόσο το χειμώνα για τη διαμονή τους, όσο και το καλοκαίρι για να φιλοξενούν φίλους και συγγενείς. Υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης ενοικίασης και του πάνω ορόφου με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Características
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
92 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
Rés-do-chão, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Exposição externa
Varanda
Jardim privado
Custos
preço
€ 800/mês
despesas de condomínio
€ 10/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1992
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante