1/5

Vivenda familiar Καμπινάρες, Pirgos Dirou, Oitilos

OitilosΚαμπινάρες
€ 55.000
2 quartos
40 m²
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 09/09/2024
Descrição

referência: 5-63


Ανακαλύψτε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την γοητευτική πέτρινη μονοκατοικία στο Διρό, η οποία προσφέρει την ιδανική βάση για εξοχική κατοικία ή επενδυτικό ακίνητο. Η μονοκατοικία, συνολικού εμβαδού 40 τ.μ., βρίσκεται σε ένα ευρύχωρο οικόπεδο 878,19 τ.μ. Παρόλο που η κατοικία χρήζει ανακαίνισης, παρέχει τη δυνατότητα για διαμόρφωση σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Δεν είναι εντός σχεδίου πόλεως.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται κοντά στη θάλασσα και την παραλία, προσφέροντας έτσι εύκολη πρόσβαση για κολύμπι και θαλάσσιες δραστηριότητες. Επίσης, σε κοντινή απόσταση θα βρείτε την γραφική πόλη του Διρού, λαϊκή αγορά και σούπερ μάρκετ, καθιστώντας την καθημερινή σας ζωή πιο εύκολη και άνετη.

Αυτό το ακίνητο προσφέρει υπέροχη θέα και ανοιχτωσιά, καθιστώντας το ιδανικό για χαλάρωση και αναψυχή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό ακίνητο σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Μάνης.

Υπεύθυνος Ακινήτου : Νικόλας Σπανίδης

Επικοινωνήστε με την Connect Property για περισσότερες πληροφορίες.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.


Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
40 m²
Quartos
2
Quartos
1
Mobilado
Não
Varanda
Não
Outras características
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 55.000
Preço por m²
1.375 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Η

Descubra cada canto da propriedade
+2 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante