Apartamento T2 terceiro andar, Tabouria, Tabouria - Agia Sofia

Tabouria - Agia Sofia
€ 250.000
2 quartos
75 m²
1 casa de banho
Andar 3
Elevador
Anúncio atualizado em 18/06/2024
Descrição

referência: 435475

Αυτό το όμορφο και πρακτικό διαμέρισμα στα Ταμπούρια του Πειραιά προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για άνετη και ευχάριστη διαβίωση. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο και είναι πολύ φωτεινό, ιδανικό για όσους αναζητούν ηρεμία και φυσικό φως. Τα άνετα δωμάτια του διαμερίσματος και το ευρύχωρο σαλόνι προσφέρουν άπλετο χώρο για χαλάρωση και κοινωνικές δραστηριότητες. Το άνετο μπαλκόνι του είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης ή ακόμα και για γεύματα σε εξωτερικό χώρο.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει αποθήκη στο υπόγειο, προσφέροντας επιπλέον χώρο αποθήκευσης, καθώς και χώρο πάρκινγκ στην πυλωτή, διευκολύνοντας τη στάθμευση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Η τοποθεσία του είναι επίσης εξαιρετικά πρακτική, καθώς βρίσκεται κοντά σε χώρους εστίασης, πάρκο, στάσεις λεωφορείων και σούπερ μάρκετ. Έτσι, όλες οι καθημερινές ανάγκες σας μπορούν να καλυφθούν με ευκολία, ενώ έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις ανέσεις της περιοχής.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 75 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2005, Κλιματισμός, Ασανσέρ, Πόρτα ασφαλείας, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 3ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Ρεύμα: Μονοφασικό
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
75 m²
quartos
2 quartos, 1 casa de banho
andar
3° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Custos
preço
€ 250.000
Eficiência energética
ano de construção
2005
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante