Apartamento T3 Μαρτσέλου, 15, Archaia Korinthos, Corinto

CorintoΜαρτσέλου, 15
€ 270.000
4 quartos
105 m²
2 casas de banho
Andar 1
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 02/07/2024
Descrição

referência: EK-6919165

Στην Κόρινθο, σε όμορφη περιοχή στον κάτω Άγιο Γεώργιο (Κεραμιδάκι), διατίθεται προς πώληση νεόδμητο διαμέρισμα 105 τμ., του 1ου ορόφου, σε μικρό συγκρότημα κατοικιών που αποτελείται από 5 διαμερίσματα. Η κατασκευή είναι στα επιχρίσματα και θα ολοκληρωθεί εντός του 2024. Διαμέρισμα με σύγχρονες προδιαγραφές κατασκευής και ενεργειακής υποδομής. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού - ημιαυτόνομης κουζίνας, 3ων υ/δ και με 2 λουτρά. Με άνετη βεράντα, προσόψεως, διαμπερές, με αποκλειστικό χώρο στο Δώμα με θέα για τοποθέτηση πέργκολας , 1 υπόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη, ασανσέρ με πρόσβαση στο υπόγειο, Αντλία Θερμότητας (ψύξη-θέρμανση), εξωτερική θερμοπρόσοψη, μοντέρνα κουζίνα και Ντουλάπες, ηλιακό θεμοσίφωνα, κουφώματα Αλουμινίου Europa (διπλά τζάμια , σίτες, ρολά με ηλεκτρική κίνηση), εντοιχιζόμενο καζανάκι και αναμονή για συναγερμό.
Επίσης υφίσταται ιδιωτικός αποκλειστικός χώρος στο Δώμα, με αναμονή για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών. Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Προδιαγραφές για Α+.
Με πόρτα ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, ενεργειακό Τζάκι, με πρόβλεψη για ηλ. φορτιστή αυτοκινήτου στο πάρκινγκ, Δάπεδα: Πλακάκια καλής ποιότητος.
Άριστη επιλογή τόσο ως κατοικία όσο και ως επενδυτικό ακίνητο ή εξοχική Κατοικία, Δίπλα σε πάρκο, πολύ κοντά σε σχολεία, super market, στην παραλία Καλάμια (450 m.) και στο κέντρο της Κορίνθου.
Χωρίς μεσιτική αμοιβή.
Επίσης στο ισόγειο υπάρχει άλλο ένα όμοιο διαμέρισμα σε τιμή 250,000 ευρώ.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
105 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
1° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Porta blindada
Varanda
Custos
preço
€ 270.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado