Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Εσωτερικοι χώροι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Εσωτερικοι χώροι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Εσωτερικοι χώροι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνια
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Μπάνιο
Μπάνιο
WC
Κουζίνα
Εσωτερικοι χώροι
1/25
Σαλόνι
Σαλόνι

Apartamento T3 Κολωνάκι - Λυκαβηττός, Kolonaki, Kolonaki - Lykavittos

Kolonaki - LykavittosΚολωνάκι - Λυκαβηττός
€ 2.000/mês
4 quartos
140 m²
2 casas de banho
Andar 1
Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 15/07/2024
Descrição

referência: 1042963

Κολωνάκι, πλησίον Αγίου Διονύσου και Πλατείας Κολωνακίου, διατίθεται προς ενοικίαση διαμέρισμα, συνολικής επιφανείας 104 τμ, στον 1ο όροφο πενταόροφης πολυκατοικίας με ανελκυστήρα και θυρωρό, χτισμένης στα μέσα της δεκαετίας του 1960. Η πολυκατοικία αποτελεί εξαίσιο δείγμα του αθηναϊκού μοντερνισμού με τα ερκέρ της, τα art deco κάγκελα στα μπαλκόνια της, τα λευκά μάρμαρα στους κοινόχρηστους χώρους που σε συνδυασμό με τις μαύρες φάσες δίνουν ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Το σπειροειδές κλιμακοστάσιο, αλλά και ο δικτυωτός ανελκυστήρας προσφέρουν στους επισκέπτες της ένα ρομαντικό ταξίδι πίσω στο χρόνο.

Το διαμέρισμα, λοιπόν, ακολουθεί την αισθητική της πολυκατοικίας του και προσφέρει ένα καταπληκτικό κατάλυμα για τους λάτρεις του κλασικού. Η ανακαίνιση του, που μόλις τελείωσε, έγινε με απόλυτο σεβασμό στο παλιό, καθιστώντας το διαμέρισμα ένα σύγχρονο χώρο με κλασική αισθητική. Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι τα δρύινα πατώματα με γεωμετρικό μοτίβο, οι εσώπορτες με το σχέδιο στη γυάλινη επιφάνεια, η αυστηρή διαρρύθμιση που καθιστά αυτόνομους τους χώρους διημέρευσης από τους αντίστοιχους διανυκτέρευσης, το σεκρετέρ στο ερκέρ, οι μαρμάρινοι πάγκοι στην κουζίνα. Το διαμέρισμα αποτελείται από χωλλ εισόδου, σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, WC και δωμάτιο υπηρεσίας. Όλοι οι χώροι του είναι ιδιαίτερα φωτεινοί, καθώς παντού υπάρχουν μεγάλα παράθυρα ή μπαλκονόπορτες. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα, υπάρχει μικρό χωλλ εισόδου που αριστερά οδηγεί στην μακρόστενη κουζίνα, η οποία με τη σειρά της καταλήγει στο δωμάτιο υπηρεσίας και στο WC. Όπως θα περίμενε κάποιος εξοικειωμένος με τα διαμερίσματα των 60's το δωμάτιο υπηρεσίας επικοινωνεί με κρυφή πόρτα με το σαλόνι. Ευθεία από την είσοδο, υπάρχει δεύτερο ευρύχωρο χωλλ εισόδου, το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως χώρος υποδοχής. Δεξιά είναι τα δύο υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων έχει πρόσβαση στο ευρύχωρο μπαλκόνι της πρόσοψης, ενώ το άλλο είναι το master της εποχής με το ερκέρ, το σεκρετέρ και τη μεγάλη ντουλάπα. Από αυτό το υπνοδωμάτιο αριστερά υπάρχει διάδρομος που οδηγεί στο μπάνιο, στο τρίτο υπνοδωμάτιο, το οποίο έχει δύο εισόδους, καθώς η άλλη βγάζει στο σαλόνι. Το σαλόνι είναι πραγματικά τεράστιο και το μεγάλο του πλεονέκτημα και γεγονός σπάνιο για διαμερίσματα του κέντρου της Αθήνας είναι τα μεγάλα παράθυρά του στο πλάι αντί για μεσοτοιχία με την διπλανή πολυκατοικία.
Αν θα έπρεπε να αναφέρουμε ένα αρνητικό του διαμερίσματος, αυτό είναι η διαρρύθμιση του, βάσει της οποίας ο αρχιτέκτονας ήθελε τα υπνοδωμάτια να βρίσκονται στην πρόσοψη και το σαλόνι στο εσωτερικό της οικοδομής.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματισμός, δομημένη καλωδίωση.

Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Ζ

Απόσταση Από:
Άγιος Διονύσιος: 110μ
Πλατεία Κολωνακίου: 220μ
Πλατεία Συντάγματος: 650μ
Μετρό Πανεπιστήμιο: 750μ

Τιμή: €2.000. (Η μεσιτική αμοιβή είναι ένα μίσθωμα, πλέον νόμιμου ΦΠΑ 24%)
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Renda
Andar
1
Elevador
Sim
Superfície
140 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Não
Aquecimento
Central, alimentado a metano
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 2.000/mês
Preço por m²
14 €/m²
Detalhes de custos
Fiança
Não indicado
Eficiência energética

Consumo de energia

Ζ

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante