Estúdio Κέντρο Θεσσαλονίκης, Panagia Faneromeni, Xirokrini - Panagia Faneromeni

Xirokrini - Panagia FaneromeniΚέντρο Θεσσαλονίκης
€ 100.000
2 quartos
45 m²
1 casa de banho
Andar 1
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 20/06/2024
Descrição

referência: 1043316

Διαμέρισμα Προς Πώληση, 1ος όροφος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λίγο πάνω απο την Αγίου Δημτρίου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 45 τ.μ.. Πλήρως λούξ ανακαινισμένο και επιπλωμένο με ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο και με όλα τα ηλεκτρικά Αποτελείται από άνετη σαλοκουζίνα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Έχει κατασκευαστεί το 1971 και ανακαινίστηκε το 2024. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός σε κάθε χώρο. Διαθέτει ενεργειακά κουφώματα Αλουμινίου διπλής υάλωσης και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες και έχει Μεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι πολύ Φωτεινό προσόψεως με ωραία ανοιχτωσιά και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ηλεκτρ. Συσκευές, θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Ένα καταπληκτικό ακίνητο ιδανικό για επενδυτικό καθώς μπορεί να πουληθεί μισθωμένο με τριετές συμβολαιο με πολύ καλή απόδοση μισθίου. Τιμή: €100.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
45 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 100.000
despesas de condomínio
€ 10/mês
Eficiência energética
ano de construção
1971
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
B
Opções adicionais

Contactar o anunciante