Vila familiar Σκάλωμα, Λουτράκι-Άγιοι Θεόδωροι 20300, Centro, Loutraki-Perachora

Loutraki-PerachoraΣκάλωμα, Λουτράκι-Άγιοι Θεόδωροι 20300
€ 480/mês
5 quartos
300 m²
3 casas de banho
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 02/07/2024
Descrição

referência: EK-6925581

Σχετικά με αυτόν τον χώρο
Καλώς ήρθατε στη βίλα Lahtagas estate το σπίτι σας για τις επόμενες μέρες.
Η βίλα βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου μέσα σε ένα περιφραγμένο κτήμα 25000 τ.μ.,μπορεί να φιλοξενήσει έως και 9 άτομα, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και ηρεμία και εξαιρετική πανοραμική θέα 360°.
Το ακίνητο απέχει 1:20 ώρες με το αυτοκίνητο από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, 15 'με το αυτοκίνητο από την πόλη του Λουτρακίου και 5' από την πλησιέστερη παραλία.
Ο χώρος
Η ιδιοκτησία βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης του Λουτρακίου και δεν υπάρχει καμία δραστηριότητα που να μην είναι προσβάσιμη.
Ιδανικό για χαλαρωτικές διακοπές με διάφορες ευκαιρίες όσον αφορά την ιδιωτικότητα , τον ελεύθερο χρόνο και την ευχαρίστηση για παρέες φίλων και οικογενειών.
Αλλά αν έχετε επίσης διάθεση για τα φώτα που αναβοσβήνουν στο καζίνο και τη νυχτερινή ζωή του Λουτρακίου ή τη χαλάρωση του δημοτικού ιαματικού σπα, τα αρχαία του Ακροκορίνθου και του Ηραίου ή την ηρεμία των κοντινών ορεινών χωριών και παραλιών , το ακίνητο είναι μια απόσταση αναπνοής από όλα.
Για τους λάτρεις των ακραίων, το Zulu Bungy απέχει μόνο 20'με το αυτοκίνητο από τη διώρυγα της Κορίνθου.

Στον μεσαίο όροφο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια Νο1 (διπλό κρεβάτι), το υπνοδωμάτιο Νο3 (δύο μονά κρεβάτια), το υπνοδωμάτιο Νο4 (μια κουκέτα και ένα μονό κρεβάτι κατόπιν αιτήματος), και το υπνοδωμάτιο Νο4 (μια κουκέτα και ένα μονό κρεβάτι κατόπιν αιτήματος).
μπάνιο Νο1 με σάουνα και βεράντες.
Υπάρχει επίσης μια αποθήκη χωρίς πρόσβαση στους επισκέπτες.
Ο επάνω όροφος (ο οποίος είναι στο ίδιο επίπεδο με τον χώρο της πισίνας), περιλαμβάνει το σαλόνι με τζάκι, έξυπνη τηλεόραση με ζωντανά κανάλια και Netflix ,στερεοφωνικό σύστημα (συνδεδεμένο με ηχεία στον χώρο της πισίνας), τραπεζαρία, WC, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και βεράντες τριγύρω
ενώ η βίλα περιβάλλεται από εκατοντάδες ελαιόδεντρα, πεύκα, ευκάλυπτους, κυπαρίσσια, αριζόνικα, χαρουπιές για να αναφέρουμε μόνο μερικά, θάμνους και λουλούδια.
Μονοπάτια μέσα στο κτήμα 25000 τ.μ., ένα κρυμμένο περίπτερο , ένα μικροσκοπικό παρεκκλήσι του Αγίου Στυλιανού και διάσπαρτα παγκάκια προσφέρουν λίγη ξεκούραση σε όσους τους αρέσει να περπατούν ή να τρέχουν.
Πρόσβαση επισκεπτών
Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους εκτός από το γκαράζ , έναν εσωτερικό και έναν εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο.
Προσπαθούμε να παρέχουμε ένα ασφαλές ,καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον για όλους τους επισκέπτες μας.

Α.Μ.Α
00002571964
Características
contrato
Renda
tipologia
Vila familiar
superfície
300 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Custos
preço
€ 480/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante