Apartamento T1 terceiro andar, Centro, Patras

Patras
€ 101.000
2 quartos
56 m²
1 casa de banho
Andar 3
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 23/06/2024
Descrição

referência: 18218

Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα στον τρίτο όροφο στην περιοχή Υψηλών Αλωνιών της Πάτρας, με συνολική επιφάνεια 56 τετραγωνικά μέτρα.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, έναν ενιαίο χώρο που συνδυάζει σαλόνι και κουζίνα, και ένα μπάνιο. Η διάταξη του χώρου είναι λειτουργική και άνετη, ιδανική για ένα άτομο ή ζευγάρι. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα μπαλκόνι και μια πολύ μικρή αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η πολυκατοικία κατασκευάστηκε το 2010 και το διαμέρισμα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το κτίριο περιλαμβάνει πολλά μικρά διαμερίσματα, καθιστώντας το ιδανικό για φοιτητές ή άτομα που αναζητούν ένα ήσυχο και προσιτό μέρος διαμονής. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Πάτρας, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Υψηλών Αλωνιών, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε διάφορες ανέσεις και υπηρεσίες.

Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατάλληλο τόσο για φοιτητική αγορά όσο και για επένδυση, προσφέροντας μια πιο οικονομική λύση σε σύγκριση με τα διαμερίσματα του κέντρου της πόλης. Η εξαιρετική κατάσταση του διαμερίσματος και η ήσυχη τοποθεσία του το καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα σε προσιτή τιμή.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8679
☎️ 210 6812500
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
56 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
3° andar, com elevador, com acesso a deficientes
outras características
Porta blindada
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 101.000
Eficiência energética
ano de construção
2010
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante