Sótão Ραιδεστού 80, 171 22, Νέα Σμύρνη, Centro, Nea Smyrni

Nea SmyrniΡαιδεστού 80, 171 22, Νέα Σμύρνη
€ 205.000
2 quartos
55 m²
1 casa de banho
Andar 4
Elevador
Mobilado
Anúncio atualizado em 26/06/2024
Descrição

referência: 82041


Κωδικός Ακινήτου: 82041 - Σε μια από τις πιο γραφικές και αγαπημένες γειτονιές της Νέας Σμύρνης, την Αγία Παρασκευή, προσφέρεται προς πώληση ένα μοναδικό επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4ο όροφο. Με μία συνολική επιφάνεια 55 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για ζευγάρια ή μόνους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα κομψό και άνετο σπίτι.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια λειτουργική σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο. Κατασκευασμένο το 2004, παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παράλληλα διατηρεί την αυθεντικότητα και τη γοητεία της περιοχής. Απολαύστε τη θέα στο γειτονικό βουνό και αφεθείτε στην εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του κτιρίου.

Η θέρμανση είναι ατομική με φυσικό αέριο, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου για μεγαλύτερη αντοχή και ασφάλεια. Τα πατώματα είναι καλυμμένα με όμορφα πλακάκια, ενώ η πόρτα ασφαλείας προσφέρει επιπλέον αίσθηση ασφάλειας.

Το κτίριο διαθέτει ανελκυστήρα και πάρκινγκ για την άνετη και άμεση πρόσβαση στο διαμέρισμα. Επιπλέον, υπάρχει μία αποθήκη 17 τ.μ., ιδανική για την αποθήκευση αντικειμένων και εξοπλισμού.

Απολαύστε την χαλαρωτική εμπειρία του jacuzzi στο μπάνιο και την δροσιστική δροσιά του A/C τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες. Ο σύγχρονος συναγερμός και οι τέντες προσφέρουν ασφάλεια και ιδιωτικότητα, ενώ οι σίτες και τα διπλά τζάμια κρατούν μακριά τα έντομα και το θόρυβο.

Τέλος, το διαμέρισμα διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα για ζεστό νερό όλο το χρόνο και μία εξωτική BBQ για αξέχαστες στιγμές ψησίματος με τους φίλους και την οικογένεια. Επιπλέον, υπάρχει ένας χώρος ντυσίματος, για να διατηρείτε τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσιμα.Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το υπέροχο διαμέρισμα σε μια από τις καλύτερες γειτονιές της Νέας Σμύρνης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε μια ξενάγηση. Σας περιμένουμε
| UNION PROPERTIES +30 2100107005 - +30 6946981836, https://www.union-properties.gr/, email: central@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Venda
tipologia
Sótão | Propriedade de luxo
superfície
55 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
4° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 205.000
Eficiência energética
ano de construção
2004
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante