Apartamento T2 muito bom estado, primeiro andar, Centro, Agios Ioannis Rentis

Agios Ioannis Rentis
€ 800/mês
3 quartos
88 m²
2 casas de banho
Andar 1
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 21/06/2024
Descrição

referência: 2449

Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Κέντρο: Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο Διαμέρισμα 88τ.μ. στον 1ο όροφο. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο και 2 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 1960, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, , τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους ή για επαγγελματική χρήση χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα.

Υπέροχο εσωτερικό διαμέρισμα Α ορόφου με πολύ μεγάλη βεράντα και με ιδιωτικό κήπο στο ισόγειο. Μεγάλα δωμάτια με δυο κρεβατοκάμαρες μεγάλο σαλόνι, κουζίνα και δύο μπάνια καθώς και μεγάλο πατάρι. Πλήρως ανακαινισμένο και με την φιλοσοφία airbnb καθώς με το κάρτα εισόδου κλείνουν όλα τα φώτα κτλ. Πολύ κοντά στην Πλατεία Ρέντη και στην αγορά σε ήσυχο δρόμο. Κατοικίδια δεν είναι δεκτά και είναι κατάλληλο για ζευγάρια οι και οικογένειες καθώς και είναι και κατάλληλο και για επαγγελματική στέγη όπως γραφεία κάθε είδους ή και έδρα εταιρεία. Δεν έχει εγκατάσταση θέρμανσης αλλά έχει κλιματιστικά inventer A+++ σε κάθε δωμάτιο για πολύ μεγάλη οικονομία ψύξης και θέρμανσης. Επίσης δεν έχει κόστος κοινοχρήστων. 

Επιπλέον χαρακτηριστικά: ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ, Πυρανίχνευση, ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ. Τιμή 800€ | Κωδικός Ακινήτου: #2449 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Características
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
88 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
1° andar
outras características
Porta blindada
Varanda
Jardim comum
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 800/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1960
estado
Muito bom / Remodelado
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante