Vila familiar Χαλικερή, Χαλικερή 28084, Erissos, Kefalonia

KefaloniaΧαλικερή, Χαλικερή 28084
€ 800.000
5+ quartos
240 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 01/07/2024
Descrição

referência: EAH214

Πωλείται διώροφη βίλα 240 τ.μ. στις Αλατιές Ερίσσου. Είναι χτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου, τριγυρισμένη από πλούσια βλάστηση, με απεριόριστη θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Η κύρια είσοδος της βίλας είναι στον πάνω όροφο, εκεί όπου βρίσκεται σε ενιαίο χώρο το καθιστικό, η τραπεζαρία και η κουζίνα. Από το σημείο αυτό μπορεί να απολαύσει κανείς την εκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους. Οι μεγάλες μπαλκονόπορτες οδηγούν σε σκεπαστές μεγάλες βεράντες συνολικής έκτασης 300 τ.μ. και στη μια από τις συνολικά δύο πισίνες υπερχείλισης που διαθέτει η βίλα. Η εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στο χαμηλότερο επίπεδο, εκεί όπου βρίσκεται η βιβλιοθήκη, το γραφείο, και τα πέντε υπνοδωμάτια με ξύλινο πάτωμα και εντοιχισμένες ντουλάπες. Δύο από τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, και τα άλλα τρία μοιράζονται ένα μεγάλο μπάνιο, ενώ υπάρχει και ένα WC για τους επισκέπτες. Από το σημείο αυτό υπάρχει η πρόσβαση στις μεγάλες σκεπαστές βεράντες του χαμηλότερου επιπέδου της βίλας, τον κήπο και τη δεύτερη πισίνα υπερχείλισης που διαθέτει η μονοκατοικία. Η βίλα είναι χτισμένη το 2001 και πρόσφατα ανακαινισμένη (το 2020). Κυρίαρχο στοιχείο του σπιτιού είναι το ξύλο, τα πλακάκια, και η έθνικ διακόσμηση. Η θέα από το σημείο κόβει την ανάσα, καθώς το κύμα πέφτει με δύναμη πάνω στους βράχους, ενώ τα απογεύματα χαρίζει μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Η βίλα είναι η τέλεια εξοχική κατοικία για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό πολυτέλειας και απομόνωσης, αλλά με ανέσεις που είναι εύκολα προσβάσιμες.

Μαζί με τη βίλα πωλείται και ένα οικόπεδο 2.407,68 τ.μ. με ξεχωριστή οικοδομική άδεια, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη βίλα, και η τιμή του είναι 150.000 €. Υπάρχει δυνατότητα πώλησης του οικοπέδου με τη βίλα, αλλά όχι ξεχωριστά από αυτή.

Οι Αλατιές πήραν το όνομα τους από την ομώνυμη παραλία που βρίσκεται πολύ κοντά στη Χαλικερή και το Μάγγανο όπου μπορεί κανείς να βρει εστιατόρια και mini market. Η βίλα απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την πανέμορφη παραλία Αλατιές, και περίπου 8 χλμ με αυτοκίνητο από το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.
Características
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
240 m²
quartos
5+ (5 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
1° andar
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Mobilado
Jardim privado
Custos
preço
€ 800.000
Eficiência energética
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante