Apartamento T3 Βοσπόρου 14, 171 24, Νέα Σμύρνη, Ano Nea Smyrni, Nea Smyrni

Nea SmyrniΒοσπόρου 14, 171 24, Νέα Σμύρνη
€ 430.000
4 quartos
101 m²
2 casas de banho
Andar 6
Elevador
Anúncio atualizado em 01/07/2024
Descrição

referência: 74182


"Κωδικός ακινήτου: 74182 - Σε μια από τις πιο ανεβασμένες γειτονιές της Νέας Σμύρνης, η Άνω Νέα Σμύρνη, βρίσκεται αυτό το υπέροχο διαμέρισμα που προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε για μια άνετη και πολυτελή διαβίωση. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 6ο όροφο και έχει συνολική επιφάνεια 101 τ.μ. Η λειτουργική του διαρρύθμιση περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο χώρο σαλοκουζίνας, 2 μπάνια και εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ξεκίνησε το 2023 και πληρεί όλα τα κριτήρια ποιότητας και ασφάλειας, με ενεργειακή κλάση Α. Διαθέτει θέρμανση fan coil για άνετη θερμοκρασία όλο το χρόνο, κουφώματα αλουμινίου για μεγαλύτερη μόνωση και ασφάλεια, πόρτα ασφαλείας για προστασία της ιδιωτικότητάς σας και ανελκυστήρα για ευκολία στη μετακίνησή σας.

Το διαμέρισμα είναι επίσης εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες παροχές για την άνετη και ασφαλή διαβίωσή σας, όπως πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας, αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, συναγερμό για προστασία από κλοπές, σίτες για προστασία από έντομα και διπλά τζάμια για καλύτερη ηχομόνωση και μόνωση.

Η περιοχή είναι ιδανική για οικογένειες και νέους επαγγελματίες, καθώς προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις, όπως σχολεία, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και καφετέριες. Η άμεση πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε όλη την πόλη με ευκολία.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το μοναδικό διαμέρισμα με την απόλυτη θέα και όλες τις απαραίτητες παροχές για μια άνετη και πολυτελή διαβίωση. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε μια ξενάγηση για να δείτε από κοντά αυτήν την απόλυτη ευκαιρία!
| UNION PROPERTIES +30 2100107005 - +30 6946981836, https://www.union-properties.gr/, email: central@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
101 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
6° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 430.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante