1/7

Vivenda familiar Αμοργού 9, 153 54, Γλυκά Νερά, Centro, Glika Nera

Glika NeraΑμοργού 9, 153 54, Γλυκά Νερά
€ 495.000
5 quartos
168 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 10/09/2024
Descrição

referência: 1-1299

Κωδικός ακινήτου: 1-1299 - Γλυκά Νερά Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 168 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ενεργειακά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 7 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, προεγκατάσταση Α/C, προεγκατάσταση συναγερμού, σίτες, τριπλά τζάμια, laundry room, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά - Τιμή: 495.000 €
Υπό ανέγερση πολυτελής διώροφη μονοκατοικία 168τμ, σε οικόπεδο 205τμ, με κήπο 110τμ.  Στην περιοχή Μιχούλη - Γλυκά Νερά, σε κομβική θέση με εύκολη πρόσβαση σε Αττική Οδό, στάση Μετρό Κάντζας, προαστιακό σιδηρόδρομο, αεροδρόμιο, και παραλίες της ανατολικής Αττικής, εχει σχεδιαστεί μια διώροφη μονοκατοικία μοντέρνας - μίνιμαλ αισθητικής με όλες τις παροχές και ανέσεις, μέγιστη ενεργειακή απόδοση, δυο θέσεις πάρκινγκ και μια αποθήκη 8τμ. Το κτήριο, θα επενδυθεί με σύστημα θερμοπρόσοψης και θα λειτουργεί με αντλίες θερμότητας για πλήρη αυτονομία ψύξης θέρμανσης (Fan colis), θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με τριπλούς υαλοπίνακες και ενεργειακό τζάκι. Η μεζονέτα αποτελείται από δυο επίπεδα (ισόγειο- Α όροφος) που ενώνονται με μεγάλη εσωτερική χτιστή σκάλα. Στο ισόγειο βρίσκεται ενιαίος χώρος σαλονιού - κουζίνας - τραπεζαρίας με άμεση πρόσβαση στη μεγάλη βεράντα στην πρόσοψη του κτηρίου. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκουμε ένα υπνοδωμάτιο και ενα δεύτερο δωμάτιο για αποθήκη ή γραφείο. Ακόμη αποθήκη 4 τμ και ένα πλήρως εξοπλισμένο λουτρό. Στο ισόγειο κήπος 90τμ, με χώρο για BBQ, διπλα στην κουζίνα, ενώ σε συνεννόηση με τον αγοραστή μπορεί να δημιουργηθεί και πισίνα 15τμ με επιπλέον κόστος. Υπάρχει ακόμη ανοιχτός χώρος στάθμευσης για δυο αυτοκίνητα, που μπορεί να στεγαστεί με πέργκολα. Στον Α όροφο, ξεκινάει από τη στάθμη του ισογείου εσωτερική σκάλα που οδηγεί σε 3 ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες (η μια master 26τμ, με μπάνιο), καθώς και ακόμη ενα λουτρό με πλήρη εξοπλισμό. Στο επίπεδο αυτό θα υπάρχει και εσωτερικό μπαλκόνι. Αλλα χαρακτηριστικά: Δάπεδα με μοντέρνας αισθητικής και ιδιαίτερης αντοχής γρανιτοπλακάκι. Θέρμανση με αντλία θερμότητας και fancoil, αναμονές για σύνδεση με φυσικό αέριο, ηλιακό, συναγερμό κ.τ.λ. Στο οικόπεδο υπαρχει υπόλοιπο δόμησης μέχρι και 70τμ και μπορεί σε συνεννόηση με τον κατασκευαστή να γίνει επέκταση σε ακόμη εναν όροφο.  Το ακίνητο βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, η οποία είναι ανερχόμενη περιοχή της Αττικής, σε κομβική θέση με εύκολη πρόσβαση σε Αττική Οδό, στάση Μετρό Κάντζας, Προαστιακό Σιδηρόδρομο, Αεροδρόμιο, και παραλίες της Ανατολικής Αττικής. Η κατασκευή ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2024 και η παράδοση προβλέπεται για το καλοκαίρι του 2025.
|| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωριστεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας. || Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. || Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012 || Για ψηφιακή υπογραφή εντολής υπόδειξης ακινήτου απαιτείται η αποστολή αντιγράφου ταυτότητας ή διαβατηρίου || Η μεσιτική αμοιβή για αγορές ακινήτων είναι 2%+ΦΠΑ επί της συμφωνηθείσας τιμής αγοράς και για ενοικιάσεις ισόποση ενός ενοικίου+ΦΠΑ.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
168 m²
Quartos
5
Quartos
4
Casas de banho
3
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
2 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Lareira
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 495.000
Preço por m²
2.946 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+4 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante