Apartamento T3 Ανθέων, 35, Probona, Agios Eleftherios - Probona - Rizoupoli

Agios Eleftherios - Probona - RizoupoliΑνθέων, 35
€ 320.000
4 quartos
92 m²
2 casas de banho
Andar 1
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 25/06/2024
Descrição

referência: EK-6941385

Καλωσορίστε σε αυτό το εκλεπτυσμένο και πολυτελές διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται σε μια από τις πιο ήσυχες περιοχές της Αθήνας, τη Ριζούπολη. Αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ζωής με συνδυασμό μοντέρνας αρχιτεκτονικής και υψηλής ποιότητας κατασκευής. Βασικά Χαρακτηριστικά:

Τιμή: €320. 000
Εμβαδόν: 92 τ. μ.
Όροφος: Υπερυψωμένος 1 ος σαν δεύτερος
Έτος κατασκευής: 2021
Ενεργειακή κλάση: Α+

Εσωτερικά Χαρακτηριστικά: Διάταξη: Το διαμέρισμα διαθέτει 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα επιπλέον WC. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και σε ενιαίο χώρο με το σαλόνι, δημιουργώντας έναν ανοιχτό και φιλόξενο χώρο διαβίωσης.

Θέρμανση και Κλιματισμός: Αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με πετρέλαιο και τρία κλιματιστικά νέας τεχνολογίας, που εξασφαλίζουν άνεση όλο το χρόνο.

Άνεση και Ασφάλεια: Πόρτα ασφαλείας, συναγερμός και σίτες στα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια και προστασία. Επιπλέον Παροχές: Ανελκυστήρας, ηλιακός θερμοσίφωνας, δάπεδα με πλακάκια υψηλής ποιότητας και άνετη αποθήκη 5 τ. μ. στο υπόγειο.

Εξωτερικά Χαρακτηριστικά: Βεράντα: Μεγάλο μπαλκόνι εξοπλισμένο με ηλεκτρικές τέντες και ανεμπόδιστη θέα, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Parking: Υπόγεια κλειστή θέση στάθμευσης για την ασφάλεια του οχήματός σας. Τοποθεσία: Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται κοντά σε σταθμό μετρό και ηλεκτρικού, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και σε άλλες περιοχές.

Επιπλέον, η περιοχή διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις, σχολεία (δημοτικό ακριβώς δίπλα στα 10 δευτερόλεπτα) και οργανωμένη αγορά, εξασφαλίζοντας όλες τις ανέσεις για μια άνετη και ποιοτική διαβίωση.

Συνολικά: Αυτό το νεόδμητο και πολυτελές διαμέρισμα στην Ριζούπολη αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν την ιδανική κατοικία ή μια αξιόλογη επένδυση. Με την ενεργειακή του απόδοση στην κορυφαία κατηγορία Α+ και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την άμεση πώληση, αυτό το ακίνητο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον νέο του ιδιοκτήτη.

Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας. Επικοινωνήστε μαζί μου για να κανονίσετε μια επίσκεψη και να γνωρίσετε από κοντά αυτό το υπέροχο ακίνητο. Δεν υπάρχει μεσιτική αμοιβή καθώς πωλείται απευθείας από τον ιδιοκτήτη.

Καλέστε με στο 6932038563 (Όχι μεσίτες)
Χρήστος
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
92 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
1° andar, com elevador
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Jardim comum
Custos
preço
€ 320.000
despesas de condomínio
€ 20/mês
Eficiência energética
ano de construção
2021
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado