1/11

Vivenda familiar 108 m², para restauro, Koumoi, Rethymno

Rethymno
€ 85.000
2 quartos
108 m²
1 casa de banho
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 30/07/2024
Descrição

referência: 1733103

#Ρέθυμνο #Κάστελλος

#Πωλείται Μονοκατοικία 108τμ

Τιμή: 85.000€

Στον γραφικό οικισμό του Κάστελλου, στον δήμου Ρεθύμνου, βρίσκεται αυτή η μονοκατοικία που προσφέρει εξαιρετική ευκαιρία για ανακαίνιση και προσαρμογή σύμφωνα με τις προτιμήσεις του νέου ιδιοκτήτη. Η κατοικία, συνολικής επιφάνειας 108 τετραγωνικών μέτρων, περιλαμβάνει μια ευρύχωρη αυτόνομη κουζίνα, ιδανική για την προετοιμασία παραδοσιακών κρητικών φαγητών, ένα άνετο σαλόνι με τζάκι που προσφέρει ζεστασιά και άνεση τους χειμερινούς μήνες, δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, και ένα μπάνιο.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε ένα εκτεταμένο οικόπεδο 305 τετραγωνικών μέτρων, παρέχοντας άπλετο εξωτερικό χώρο για κήπο, χώρο αναψυχής ή ακόμα και για επέκταση της υπάρχουσας κατασκευής. Έχει υπόλοιπο δόμησης 132 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας την δυνατότητα για περαιτέρω ανάπτυξη της ιδιοκτησίας, ενώ ο συντελεστής κάλυψης 60% επιτρέπει τη δημιουργία πρόσθετων κατασκευών ή βελτιώσεων.

Ο Κάστελλος είναι ένας γραφικός και παραδοσιακός οικισμός στον δήμο Ρεθύμνου, γνωστός για την αυθεντική κρητική ατμόσφαιρα και την ανυπέρβλητη φυσική ομορφιά του. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ηρεμία και τη χαλάρωση που προσφέρει ο οικισμός, συνδυασμένα με τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής.

Οι πέτρινες κατοικίες, τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια και η παραδοσιακή αρχιτεκτονική δημιουργούν ένα γοητευτικό σκηνικό, ενώ η τοποθεσία του Κάστελλου προσφέρει πανοραμική θέα στα γύρω βουνά και στη πυκνή φύση. Ο οικισμός είναι σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του Ρεθύμνου, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, όπως καταστήματα, εστιατόρια και σχολεία.

Η περιοχή είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να ζήσουν σε ένα ήσυχο περιβάλλον, απολαμβάνοντας την αυθεντική κρητική φιλοξενία και κουλτούρα, ενώ έχουν επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πλούσια ιστορία και τα μαγευτικά τοπία της Κρήτης.

Mεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #premiumvalues #propertiesforsale
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
108 m²
Quartos
2
Quartos
2
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Não
Outras características
  • Lareira
Informações de preço
Preço
€ 85.000
Preço por m²
787 €/m²
Eficiência energética
  • Estado

    A reestruturar
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+8 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante