1/11

Maisonette rés-do-chão, Pigi, Arkadi

Arkadi
€ 385.000
5 quartos
279 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 09/07/2024
Descrição

referência: 1733147

#Ρέθυμνο #Σφακάκι
#Πωλείται Μεζονέτα 279 τμ
Τιμή: 385.000€

Η οικοδομή βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 500 τετραγωνικών μέτρων στο Σφακάκι Ρεθύμνου, πολύ κοντά στη θάλασσα. Η κατασκευή είναι ημιτελής και βρίσκεται στο στάδιο της τοιχοποιίας. Αποτελείται από τρεις επίπεδα, τα οποία περιλαμβάνουν:

Ισόγειο: Με εμβαδόν 112 τετραγωνικά μέτρα, αυτό το επίπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τους κύριους χώρους διαβίωσης, όπως το καθιστικό, την κουζίνα, την τραπεζαρία και ενδεχομένως ένα μπάνιο και βοηθητικούς χώρους.

Πρώτος και Δεύτερος Όροφος: Συνολικής επιφάνειας 167 τετραγωνικών μέτρων. Αυτά τα δύο επίπεδα ενδέχεται να είναι διαρρυθμισμένα ως εξής: ο πρώτος όροφος μπορεί να περιλαμβάνει υπνοδωμάτια και μπάνια, ενώ ο δεύτερος όροφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον υπνοδωμάτια, γραφείο ή χώρους αναψυχής. Εναλλακτικά, ο χώρος μπορεί να είναι ενιαίος σε δύο επίπεδα για να προσφέρει ευελιξία στη διαμόρφωση.

Η τοιχοποιία του κτιρίου είναι ολοκληρωμένη αλλά θα χρειαστούν ακόμα τα κουφώματα, επιχρίσματα, οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, καθώς και οι τελικές διαμορφώσεις των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η τοποθεσία της οικοδομής είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα, προσφέροντας όμορφη θέα και εύκολη πρόσβαση σε παραλίες. Το Σφακάκι Ρεθύμνου είναι μια ήσυχη και γραφική περιοχή, ιδανική για μόνιμη κατοικία ή εξοχικό σπίτι, προσφέροντας έναν ιδανικό συνδυασμό ηρεμίας και φυσικής ομορφιάς.

Ο οικισμός Σφακάκι, στον δήμο Αρκαδίου, είναι γνωστός για την όμορφη τοποθεσία του και την κοντινή του απόσταση από την πόλη του Ρεθύμνου. Προσφέρει έναν ήσυχο και φιλόξενο περιβάλλον, ιδανικό για οικογένειες και για όσους αναζητούν μια ποιοτική διαβίωση μακριά από την πολυκοσμία της πόλης. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν την κοντινή απόσταση από παραλίες και φυσικά τοπία, κάνοντας τον οικισμό ιδανικό για παραθερισμό αλλά και για μόνιμη κατοικία.

Mεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #premiumvalues #propertiesforsale
Características
Tipologia
Maisonette
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
3
Elevador
Não
Superfície
279 m²
Quartos
5
Quartos
4
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Informações de preço
Preço
€ 385.000
Preço por m²
1.380 €/m²
Eficiência energética
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+8 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante