Estúdio Ξηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη, Panagia Faneromeni, Xirokrini - Panagia Faneromeni

Xirokrini - Panagia FaneromeniΞηροκρήνη - Παναγία Φανερωμένη
€ 98.000
2 quartos
55 m²
1 casa de banho
Andar 2
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 25/06/2024
Descrição

referência: 1046274

Για όσους αναζητούν μια συμφέρουσα επενδυτική πρόταση με ικανοποιητική απόδοση, χωρίς συμβιβασμούς στον όροφο και στην άνεση των χώρων, έχουμε την κατάλληλη πρόταση!

Στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης και ακριβώς δίπλα στην ομώνυμη οδό, διατίθεται προς πώληση, ένα εξαιρετικό επενδυτικό ακίνητο!

Πρόκειται για μια ευρύχωρη και ιδιαίτερα φωτεινή, γωνιακή, ριζικά ανακαινισμένη γκαρσονιέρα, με όλους τους χώρους της στην πρόσοψη, έχει εμβαδό 55 τ.μ. και βρίσκεται στον 2ο όροφο (χωρίς ανελκυστήρα) μιας ιδιαίτερα περιποιημένης οικοδομής.
Αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι με ημιχωριστή κουζίνα, ένα γωνιακό δωμάτιο και άνετο μπάνιο με ντουζιέρα και παράθυρο. Όλοι οι χώροι έχουν το δικό τους μπαλκόνι και βλέπουν σε ανοιχτωσιά!

Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί ριζικά με προσοχή στη λεπτομέρεια και την εργονομία, ενώ ο κύριος γνώμονας επιλογής των υλικών, ήταν η ποιότητα και η αισθητική τους!

Οι παροχές και το επίπεδο εξοπλισμού είναι σχεδόν πλήρες, αφού διαθέτει, θερμοπροσόψεις, συναγερμό, συνθετικά κουφώματα, πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, πλήρες πακέτο φωτισμού και άλλες όμορφες λεπτομέρειες, που καθιστούν την διαμονή μια ευχάριστη εμπειρία!

Η θέση του ακινήτου είναι εξαιρετική αφού βρίσκεται δίπλα σε κεντρική οδό με δεκάδες καταστήματα, συγκοινωνίες, εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο ιστορικό κέντρο και τα πανεπιστήμια, στον σιδηροδρομικό σταθμό κλπ. γεγονός που αποδεικνύεται και από την αυξημένη ζήτηση που έχει η περιοχή από φοιτητές και εργαζόμενους!

Μια ολοκληρωμένη επιλογή που καθιστά την επένδυσή σας ασφαλή και αποδοτική!
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
55 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
2° andar
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 98.000
despesas de condomínio
€ 12/mês
Eficiência energética
ano de construção
1969
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
Ζ
Opções adicionais

Contactar o anunciante