Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/16
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα

Vila familiar, nova, 363 m², Centro, Agios Nikolaos

Agios Nikolaos
€ 1.850.000
5+ quartos
363 m²
3+ casas de banho
Elevador
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 16/07/2024
Descrição

referência: 672

Κωδικός ακινήτου: 672 - Ηράκλειο Κρήτης Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 363 τ.μ. σε οικόπεδο 1500 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2017 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη 56 τ.μ., κήπο, τζάκι, jacuzzi, πισίνα, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, A/C, προεγκατάσταση Α/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, προεγκατάσταση συναγερμού, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, BBQ, dressing room, laundry room, δορυφορική κεραία, κάμερες, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 1.850.000 €
Πολυτελής βίλα  με συνολικό εμβαδόν 363 τ.μ. σε πλήρως διαμορφωμένο οικόπεδο 1.500 τ.μ. στα Κατσίκια Αγίου Νικολάου. Ενα ακίνητο που αποτελεί ενα εξαιρετικό παράδειγμα παράκτιας κατοικίας και προσφέρει πολυτέλεια και ιδιωτικότητα ενώ παράλληλα διατηρεί εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στην πόλη του Αγίου Νικολάου και όλες τις απαραίτητες παροχές και ανέσεις.

Η κατοικία είναι τοποθετημένη σε κορυφή περίοπτου λόφου με ανεμπόδιστες θέες της ακτογραμμής και της γύρω περιοχής.  Διαθέτει πλήρως διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους τοιχία αντηστήριξης, πλακοστρώσεις, γρασίδι και καλοπιστικά φυτά καθώς και πισίνα 70 τ.μ. με σάουνα και εξωτερική τραπεζαρία και BBQ. Η πισίνα είναι θερμαινώμενη και με πρόβλεψη για εγκατάσταση συστήματος αντίθετης κολύμβησης.

Μεγάλη έμφαση έχει δωθεί και στις βεράντες  και εξώστες του ορόφου καθώς συνολικά υπερβαίνουν σε εμβαδόν τα 140 τ.μ. και εντυπωσιάζουν με τη θέα τους.

Οι κυρίως δομημένοι χώροι της βίλας είναι ένας μεγάλος ενιαίος χώρος σαλονιού με τζάκι, τραπεζαρίας και κουζίνας, ένα πλήρες λουτρό κοινόχρηστο και 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ενα en suite με δικό του πλήρες μπάνιο. Η κουζίνα επίσης διαθέτει και δική της τροφιμαποθήκη.

Στον όροφο 2 en suite κρεβατοκάμαρες με τα δικά τους μπάνια ώπου οι 2 εκ των οποίων διαθέτουν jacuzzi και βεστιάρια (walk in closets).

Όλοι οι χώροι έχουν άπλετο φυσικό φωτισμό και αερισμό καθώς το ακίνητο έχει σχεδιαστεί με έμφαση στα παθητικά ενεργειακά χαρακτηριστικά και τα εσωτερικά του ύψη υπεβαίνουν τα 4 μ.

Τα διαφορετικά επίπεδα της βίλας συνδέονται με εσωτερική κλίμακα και με ανελκυστήρα. 

Υπάρχει πλήρης εγκατάσταση κλιματισμού ενώ παράλληλα περιλαμβάνονται και όλες οι υποδομές πλην σωμάτων και μονάδων για την εγκατάσταση συστήματος ψύξης θέρμανσης με αντλίες θερμότητας και fan coils.

Εντός του οικοπέδου, κάτω απο την πισίνα υπάρχει υπόγειος αποθηκευτικός χώρος με επιπλέον 56 τ.μ. 

Στο επίπεδο του ισογείου οι χώροι πληρούν προδιαγραφές ΑΜΕΑ.

Περισσότερες πληροφορίες κατόπιν επικοινωνίας.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλώ επικοινωνήστε MONO με τον υπεύθυνο ακινήτου.


Υπεύθυνος ακινήτου:


Αρχιτέκτονας Μηχανικός MArch

Μιχελάκης Ορέστης

+30 6947131552 (Viber & WhatsApp) 

info@kochliasgroup.gr 

www.kochliasgroup.gr 
Características
Tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Sim
Superfície
363 m²
Quartos
5+
Quartos
5
Casas de banho
3+
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Aquecimento
Individualizado, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sistema de tv com antena parabólica
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 1.850.000
Preço por m²
5.096 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Γ

Descubra cada canto da propriedade
+13 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante