Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/24
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι

Escritório - Estúdio para Venda

Exarchia - NeapoliΜουσείο
€ 580.000
171 m²
3 casas de banho

Nota

Anúncio atualizado em 17/10/2024
Descrição

referência: 15-1539


Κωδικός ακινήτου: 1-251 ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα 2ου ορόφου 171τ.μ., το οποίο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα, 2 μπάνια και ένα WC. Το ακίνητο διαθέτει κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου, δάπεδο από μάρμαρο και ξύλο, νότιο προσανατολισμό με θέα στο πάρκο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, κουφώματα αλουμινίου, θωρακισμένη πόρτα, ασανσέρ, αποθήκη 4 τ.μ. (laundry room), κλιματιστικά, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, δορυφορική κεραία και μπαλκόνι 14 τ.μ.. Το κτίριο κατασκευάστηκε το 1955 από την πρώτη γυναίκα αρχιτέκτονα στην Ελλάδα και ανακαινίστηκε το 2020. Ο αρχιτέκτονας που είναι υπεύθυνος για την ανακαίνιση κράτησε αρχιτεκτονικά στοιχεία εκείνης της περιόδου και πρόσθεσε μοντέρνες πινελιές, με στόχο να «παντρέψει» παλιό και νέο, αλλά και να αναβαθμίσει την ενεργειακή απόδοση του ακινήτου. Η ενεργειακή κλάση είναι Γ. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι 5χμ, από το κέντρο της πόλης 800μ. και από τον πλησιέστερο σταθμό του μετρό 700μ.
Βρίσκεται δίπλα στο μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας και σε πανεπιστήμια. Η περιοχή του Μουσείου είναι πολυσύχναστη και γεμάτη ζωή, διαθέτει πολλά θέατρα, μπαρ και εστιατόρια. Εύκολη πρόσβαση στο ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας με τα πόδια.
Το κτίριο στεγάζει τόσο κατοικίες όσο και γραφεία δικηγόρων, αρχιτεκτονικών γραφείων και γιατρών.
Επιπλέον: Δρύινα δάπεδα ψαροκόκκαλο, μάρμαρο, ιταλικός γρανίτης σε χρώμα μπορντό, ντουλάπες με εντοιχισμένα φωτιστικά, κάθε δωμάτιο έχει δικό του μπαλκόνι, θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα με ηλεκτρικά παντζούρια απομακρυσμένης λειτουργίας, κλιματιστικά με wifi και ηλεκτρικές συσκευές.
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Escritório - Estúdio | Propriedade de luxo
Superfície
171 m²
Quartos
3 casas de banho
Outras características
  • Com fio
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 580.000
Preço por m²
3.392 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 55/mês
Eficiência energética

Consumo de energia

Δ

Descubra cada canto da propriedade
+21 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante