Vila familiar Εθνική Οδός Ρεθύμνου-Χανίων, Ρέθυμνο 74150, Gerani, Nikiforos Fokas

Nikiforos FokasΕθνική Οδός Ρεθύμνου-Χανίων, Ρέθυμνο 74150
€ 3.200.000
5 quartos
340 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Anúncio atualizado em 26/06/2024
Descrição

referência: VI0645

Πολυτελής Βίλα Νέας Γενιάς: Ένα αριστούργημα της σύγχρονης ζωής

Χτισμένη σε ένα εκτεταμένο οικόπεδο 4000μ², αυτή η πολυτελής βίλα νέας γενιάς, που ολοκληρώθηκε το 2023, προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό κομψότητας, άνεσης και τελευταίας τεχνολογίας. Με συνολική επιφάνεια κτιρίου 340 m² και περιτριγυρισμένο από έναν καταπράσινο, προσεκτικά σχεδιασμένο κήπο, αυτή η ιδιοκτησία είναι η επιτομή της κομψής διαβίωσης.

Η βίλα αγκαλιάζεται από μια τεράστια αντιολισθητική βεράντα με πλακάκια 500μ², ιδανική για υπαίθρια διαμονή και διασκέδαση. Η βεράντα διαθέτει τέσσερις σταθερούς χώρους καθιστικού, συμπεριλαμβανομένων δύο κάτω από πέργκολες στην ειδική ζώνη μπάρμπεκιου. Μια τηλεχειριζόμενη συρόμενη πύλη παρέχει πρόσβαση στην ιδιοκτησία, οδηγώντας σε έναν ευρύχωρο χώρο στάθμευσης με πλακάκια με χώρο στάθμευσης 45μ² που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρία αυτοκίνητα.

270 m² πολυτελούς χώρου, που διαθέτει μεγάλο σαλόνι με καθιστικό, τραπεζαρία για 6-8 άτομα και ηλεκτρικό τζάκι με δυνατότητα θέρμανσης. Στον χώρο υπάρχει Samsung Smart TV με ενισχυτή ήχου, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας.

Η βίλα διαθέτει τέσσερα πολυτελή υπνοδωμάτια, το καθένα εξοπλισμένο με άνετα διπλά κρεβάτια, Wi-Fi και συνδέσεις δεδομένων για τηλεόραση. Τα τέσσερα μπάνια έχουν πλακάκια με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων ιταλικών φωτιστικών Tapwell και ηλεκτρικών ανεμιστήρων εξαγωγής υγρασίας. Παρέχεται ενδοδαπέδια θέρμανση στο σαλόνι, τα μπάνια και δύο από τα υπνοδωμάτια.

Μια μεγάλη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει συσκευές Miele, όπως ψυγείο, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, κεραμική επιφάνεια μαγειρέματος και απορροφητήρα.

Η βίλα περιλαμβάνει ξεχωριστό δωμάτιο πλυντηρίων με πλυντήριο ρούχων, αποθήκη και νιπτήρα, καθώς και έναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο με μονάδα ψύξης/καταψύκτη και συνδέσεις νερού για πιθανή συσκευή διανομής νερού και παγομηχανή.

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό αυτής της βίλας είναι το εσωτερικό κελάρι κρασιού 30μ², το οποίο στεγάζεται σε ένα ξεχωριστό υπόγειο σπήλαιο. Αυτός ο εξαίσιος χώρος έχει συνολική χωρητικότητα αποθήκευσης 600 φιαλών, συμπεριλαμβανομένων δύο ντουλαπιών κρασιού με ψύξη που χωρούν 166 μπουκάλια το καθένα. Το κελάρι είναι κομψά επιπλωμένο για γευσιγνωσία κρασιού, καθιστώντας το ένα τέλειο καταφύγιο για τους γνώστες.

Το αποκορύφωμα του εξωτερικού χώρου είναι μια εκπληκτική πισίνα υπερχείλισης 5 x 12 μέτρων, θερμαινόμενη και εξοπλισμένη με μονάδα αντλίας θερμότητας. Η πισίνα χρησιμοποιεί διήθηση ηλεκτρόλυσης για το αλμυρό νερό, εξασφαλίζοντας μια παρθένα εμπειρία κολύμβησης.

Ο όμορφα διαμορφωμένος κήπος καλύπτει το 50% του οικοπέδου, χωρισμένος σε τέσσερις περιοχές με γρασίδι υψηλής ποιότητας που διατηρούνται από τηλεχειριζόμενο υπόγειο σύστημα ψεκασμού.

Η βίλα είναι σχεδόν ενεργειακά ουδέτερη, χάρη στο φωτοβολταϊκό της σύστημα με 30 ηλιακούς συλλέκτες και δυνατότητα net metering. Το σύστημα ελέγχου εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία των συσκευών κατά τις ηλιόλουστες μέρες.
Οι μονάδες κλιματισμού στο σαλόνι/κουζίνα και σε όλα τα υπνοδωμάτια διατηρούν τη βίλα δροσερή το καλοκαίρι και ζεστή το χειμώνα, συμπληρωματικά με εξαιρετική μόνωση και κατασκευή.

Εξοπλισμένη με πέντε δεξαμενές και αντλίες αποθήκευσης νερού 6500 λίτρων, η βίλα εγγυάται σταθερή παροχή νερού. Ένας απασβεστωτής προστατεύει τις συσκευές, ενώ τα φίλτρα 5 micron εξασφαλίζουν πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας.

Το ακίνητο διαθέτει ηλεκτρικά ρολά με σήτες για τα κουνούπια, φωτισμό LED με χειριστήρια dimmer και ενσωματωμένους προβολείς. Η κάλυψη του Διαδικτύου είναι ολοκληρωμένη, με ενισχυτές που επεκτείνονται σε χώρους με βεράντα.

Η βίλα έχει προβλέψεις για σύστημα συναγερμού, εξασφαλίζοντας την ηρεμία των κατοίκων της.

Αυτή η πολυτελής βίλα είναι ένα πραγματικό καταφύγιο, συνδυάζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία με τον κομψό σχεδιασμό για να δημιουργήσει μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης. Με κάθε λεπτομέρεια μελετημένη, προσφέρει την τέλεια ισορροπία πολυτέλειας, άνεσης και λειτουργικότητας.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Características
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
340 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 3.200.000
Eficiência energética
ano de construção
2023
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, alimentado com bomba de calor
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante