Vila familiar Αστέρι, Chamaleuri, Arkadi

ArkadiΑστέρι
€ 1.700.000
5+ quartos
525 m²
3+ casas de banho
Varanda
Anúncio atualizado em 02/07/2024
Descrição

referência: EK-6958765

Δύο εκπληκτικές βίλες στο Αστέρι, σε οικόπεδο 1650τμ. Κάθε βίλα είναι 262,6τμ (525τμ σύνολο). Προσφέρουν μοναδική πανοραμική θέα προς τη θάλασσα αλλά και τα βουνά. Καθεμία από αυτές τις βίλες εκτείνεται σε 3 επίπεδα και είναι όμορφα σχεδιασμένες, συνδυάζοντας την πολυτέλεια με την άνεση και την πρακτικότητα. Με προσεκτικά διαμορφωμένους χώρους και υψηλής ποιότητας υλικά, αποτελούν την ιδανική επιλογή είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για τουριστική εκμετάλλευση. Η τοποθεσία τους, σε ένα από τα πιο περιζήτητα σημεία της Κρήτης, σε συνδυασμό με τις μοντέρνες ανέσεις που προσφέρουν, καθιστούν αυτές τις βίλες πραγματικά μοναδικές.

1ος Όροφος:
Η κεντρική είσοδος, οδηγεί στον όροφο, ο οποίος αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας (με παράθυρο που βλέπει τον Ψηλορείτη), τραπεζαρίας και σαλονιού, με πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα που έχει απεριόριστη θέα σε θάλασσα, τα Λευκά Όρη και την πόλη του Ρεθύμνου. Η βεράντα αυτή έχει πέργκολα που εξασφαλίζει σκίαση καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στον όροφο αυτόν επίσης βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με μπανιέρα.

2ος Όροφος:
Ο δεύτερος όροφος περιλαμβάνει ένα πολύ ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες και με μεγάλη βεράντα που προσφέρει θέα στη θάλασσα, στα Λευκά Όρη, στον Ψηλορείτη και με παράθυρα με θέα στη θάλασσα. Στον όροφο αυτόν επίσης βρίσκεται και ένα μπάνιο με ντους.

Ισόγειο:
Το ισόγειο αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις επιθυμίες του ιδιοκτήτη (γυμναστήριο, χώρος εργασίας, σαλόνι, κουζίνα, επιπλέον υπνοδωμάτιο, κτλ) και με άμεση πρόσβαση στον χώρο της πισίνας και του μπάρμπεκιου. Επίσης υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με απευθείας πρόσβαση στον χώρο της πισίνας και του μπάρμπεκιου, καθώς και μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα-υδρομασάζ. Υπάρχει ένα ακόμη δωμάτιο που μπορεί να μετατραπεί σε υπνοδωμάτιο ή να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος.

Εξωτερικοί Χώροι:

Υπάρχει μοντέρνα πισίνα 40τμ, με ξεχωριστό παιδικό τμήμα καθώς και κτιστή ξαπλώστρα εντός του νερού. Εκτός από τις ξαπλώστρες με ομπρέλες, υπάρχει και χτιστό καθιστικό κάτω από πέργκολα.

Ο χώρος του μπάρμπεκιου είναι άνετος και σκεπασμένος με μεγάλη πέργκολα. Διαθέτει κτιστή τραπεζαρία 10 ατόμων, πάγκο, κλειστά ντουλάπια και νεροχύτη, όλα ιδανικά για διασκέδαση στον κήπο. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι τύπου κουρασάνι στα χτιστά και μικροβοτσαλωτό στο δάπεδο, που εκτείνεται εντός της πισίνας. Ο εξωτερικός φωτισμός είναι πλήρης και ευέλικτος ώστε να καθιστά το βραδινό περιβάλλον ασφαλές αλλά και ατμοσφαιρικό.

Ο κήπος έχει διαμορφωθεί με διαφόρων ειδών φυτά και δέντρα και με αυτόματο πότισμα. Υπάρχει και ξεχωριστό κομμάτι με τεχνητό γκαζόν ώστε να μπορούν να παίξουν τα παιδιά με ασφάλεια.

Άλλες πληροφορίες:
Οι βίλες βρίσκονται σε οικόπεδο 1650τμ, με περίφραξη και με ηλεκτρική γκαραζόπορτα για μέγιστη ιδιωτικότητα και ασφάλεια. Επίσης για τον εξωτερικό χώρο έχει χρησιμοποιηθεί βιομηχανικό δάπεδο και υπάρχουν 6 θέσεις για ιδιωτική στάθμευση, με διαγράμμιση και ειδικά stop.

Οι βίλες είναι εξοπλισμένες με καινούριο φωτοβολταϊκό (net metering) που παράγει ~13.000 κιλοβατώρες ετησίως προσφέροντας μηδενική χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος. Τα ηλεκτρολογικά είναι σύγχρονα καθώς διαθέτουν δομημένη καλωδίωση, φώτα ασφαλείας κλπ. Στη μία βίλα, ένα δωμάτιο ισογείου είναι διαμορφωμένο ως home cinema. Όλα τα δωμάτια και οι χώροι διαθέτουν καινούρια κλιματιστικά τύπου inverter, και κεντρική αυτόνομη θέρμανση. Υπάρχει κεντρικό σύστημα φίλτρανσης & αποσκλήρυνσης νερού, και κάθε βίλα διαθέτει δική της δεξαμενή νερού με αντλία και boiler 3πλης λειτουργίας (ηλιακό, ηλεκτρικό). Ο κήπος διαθέτει αρδευτικό νερό.

Πωλούνται με ηλεκτρικές συσκευές Miele (κουζίνα, απορροφητήρας, πλυντήριο πιάτων), ενώ τα έπιπλα είναι διαθέσιμα κατόπιν συνεννόησης/διαπραγμάτευσης.

Πληροφορίες για το χωριό Αστέρι:
Το Αστέρι είναι ένα γραφικό και όμορφο χωριό στον Δήμο Αρκαδίου στο Ρέθυμνο. Βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία, μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη του Ρεθύμνου, και 4 λεπτά από τη θάλασσα, στο κέντρο της βόρειας πλευράς της Κρήτης. Το Αστέρι έχει γνωρίσει σημαντική οικιστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με πολλά νεόκτιστα και ανακαινισμένα ακίνητα. Οι κάτοικοι του Αστερίου είναι γνωστοί για τη φιλοξενία και τη φιλικότητά τους, προσθέτοντας στη γοητεία αυτού του όμορφου χωριού. Το χωριό προσφέρει μια ήρεμη και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ιδανική για όσους αναζητούν την ηρεμία της ζωής στην ύπαιθρο, ενώ ταυτόχρονα έχουν εύκολη πρόσβαση στις ανέσεις της πόλης.
Características
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
525 m²
quartos
5+ (8 quartos, 3 outros), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Piscina
Jardim privado
Custos
preço
€ 1.700.000
Eficiência energética
ano de construção
2007
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Privado