Duplex, nova, 162 m², Stavrakia, Heraclião

Heraclião
€ 390.000
4 quartos
162 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 27/06/2024
Descrição

referência: 18250

Πωλείται υπό κατασκευή μεζονέτα με υπόγειο και πισίνα σε οικόπεδο εμβαδού 1.500 τ.μ, που βρίσκεται στον ασφαλτοστρωμένο Δημοτικό δρόμο ΠΑ.Γ.Ν.Η.-Σταυράκια.

Στον πρώτο όροφο, με εμβαδόν 57 τ.μ, υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Στο ισόγειο, με εμβαδόν 48 τ.μ, υπάρχει κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, ένα μπάνιο και βεράντα 20 τ.μ με απεριόριστη θέα σε θάλασσα και βουνό.

Το υπόγειο έχει εμβαδόν 57 τ.μ.

Στον εξωτερικό χώρο θα κατασκευαστεί πισίνα 26 τ.μ και καλυπτόμενη θέση στάθμευσης 32 τ.μ με εγκατάσταση για φόρτιση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου.

Η ενεργειακή κλάση της μεζονέτας είναι Α+ (κτίριο με σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας) και θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά πάνελ στο δώμα.

Η μεζονέτα θα διαθέτει εξαιρετική θερμομόνωση και υγρομόνωση όλων των εξωτερικών επιφανειών με αρχιτεκτονικά υλικά άριστης ποιότητας και αισθητικής.

Στον εξωτερικό χώρο θα υπάρχουν πέτρινες επενδύσεις σε μεμονωμένους εξωτερικούς τοίχους και υψηλής ποιότητας και αισθητικής επιλογές επιφανειών σε κουζίνες και ντουλάπες.

Θα χρησιμοποιηθούν ακόμα θερμομονωτικά κουφώματα υψηλής ποιότητας με ενεργειακά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά στα υπνοδωμάτια.

Θα υπάρχει αντλία θερμότητας για ψύξη και θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης από ηλιακό θερμοσίφωνα και δεξαμενή νερού για αποθήκευση σε περίπτωση διακοπής παροχής από το δημόσιο δίκτυο.

Οι υποδομές για έξυπνο σπίτι περιλαμβάνουν καλωδίωση για κεντρικό χειρισμό φωτισμού και ρολών, δίκτυο δεδομένων (data), σύστημα συναγερμού με μαγνητικές επαφές σε κουφώματα, ανιχνευτές κίνησης, εξωτερικές κάμερες με καταγραφικό και δυνατότητα επισκόπησης από κινητό τηλέφωνο.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8704
☎️ 210 6812500
Características
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
162 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Porta blindada
Varanda
Piscina
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 390.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, alimentado com bomba de calor
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante