Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Διάδρομος
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Μπάνιο
Μπάνιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Διάδρομος
Ύπαρξη ανθρώπου
1/23
Σαλόνι
Σαλόνι

Apartamento T3 Παπαδιαμάντη 5-11, 551 33, Καλαμαριά, Centro, Calamária

CalamáriaΠαπαδιαμάντη 5-11, 551 33, Καλαμαριά
€ 320.000
4 quartos
141 m²
2 casas de banho
Andar 3
Elevador
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 05/08/2024
Descrição

referência: 1-797


Κωδικός ακινήτου: 1-797 

Στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά, προσφέρεται προς ΠΩΛΗΣΗ ένα εξαιρετικό επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3ο όροφο μιας τετραώροφης οικοδομής. Με συνολική επιφάνεια 141 τ.μ. (119 τ.μ. καθαρά), το διαμέρισμα συνδυάζει άνεση και πολυτέλεια σε μια υπέροχη τοποθεσία.

Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, ένα κομψό μπάνιο και ένα επιπλέον WC. Κατασκευασμένο το 1988, το ακίνητο διαθέτει θερμοσυσσωρευτή για θέρμανση ,  συρόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια , ξύλινα πατώματα  και νυχτέρινο ρέυμα προσφέροντας οικονομία

Το διαμέρισμα προσφέρει θέα στο αστικό τοπίο, ενώ τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η πόρτα ασφαλείας, οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες και ο ανελκυστήρας με πρόσβαση για ΑΜΕΑ προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια και λειτουργικότητα. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας και το νυχτερινό ρεύμα συμβάλλουν στην ενεργειακή απόδοση του ακινήτου.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης τζάκι, κλιματισμό (A/C), ηλεκτρικές συσκευές και τέντες για τα μπαλκόνια. Στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει θέση στάθμευσης για τουλάχιστον δύο οχήματα στην πυλωτή και αποθήκη 5 τ.μ. επί του δώματος της οικοδομής, προσφέροντας επιπλέον άνεση και αποθηκευτικούς χώρους.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι εξαιρετική, με απόσταση μόλις 1500 μέτρα από τη θάλασσα, 5000 μέτρα από το κέντρο της πόλης και 6500 μέτρα από το αεροδρόμιο. Ο πεζόδρομος της Καλαμαριάς βρίσκεται μόλις 550 μέτρα μακριά, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και καφέ.

Αυτό το γωνιακό οροφοδιαμέρισμα αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όποιον αναζητά έναν άνετο  χώρο διαβίωσης σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Καλαμαριάς. Με όλες τις ανέσεις και τις παροχές που προσφέρει, το διαμέρισμα αυτό είναι ιδανικό για οικογένειες και επενδυτές.

Τιμή : 320000 €

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
3
Elevador
Sim
Superfície
141 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, a aquecedor
Outras características
  • Exposição externa
  • Lareira
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 320.000
Preço por m²
2.270 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1988
  • Aquecimento

    Central, a aquecedor
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+20 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante