Duplex, muito bom estado, 132 m², Centro, Eleftherio-Kordelio

Eleftherio-Kordelio
€ 230.000
4 quartos
132 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 27/06/2024
Descrição

referência: EK-6964355

Μεζονέτα δύο ορόφων με λουξ κατασκευή και σε άριστη κατάσταση προς πώληση. Βρίσκεται σε τετραώροφη ιδιόκτητη οικοδομή στο Κορδελιό και καταλαμβάνει τον 3ο και τον 4ο όροφο, ενώ μπορεί να μετατραπεί σε δύο ανεξάρτητα διαμπερή διαμερίσματα. Η μεζονέτα διαθέτει και το δικαίωμα της καθ' ύψος επέκτασης (αέρας της οικοδομής).
Ο προσανατολισμός της είναι νοτιοανατολικός και βρίσκεται στο κέντρο του Κορδελιού παρέχοντας έτσι όλα τα πλεονεκτήματα λόγω θέσης: πολύ κοντά στην αγορά, σε τράπεζες, σχολεία, συγκοινωνίες κλπ.

Η μεζονέτα διαθέτει 3 μεγάλα δωμάτια, 1 σαλοκουζίνα, 1 WC με μπανιέρα και ένα WC με ντουζιέρα, τα οποία διαθέτουν και παράθυρο αερισμού. Η κουζίνα της αποτελείται από έπιπλα πολύ καλής ποιότητας και είναι εξοπλισμένη από ποιοτικές ηλεκτρικές συσκευές (οι οποίες θα παραμείνουν).
Τα κουφώματα που είναι εγκατεστημένα είναι αλουμινίου ανοιγοανακλινόμενα πολύ καλής ποιότητας με διπλά τζάμια και σήτες. Η κεντρική είσοδος είναι πόρτα ασφαλείας. Στο χώρο υπάρχουν 2 κλιματιστικά τα οποία σε συνδυασμό με την ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο διατηρούν την ατμόσφαιρα του διαμερίσματος σε πολύ καλές συνθήκες δροσιάς ή ζέστης, ανάλογα με την εποχή. Τον εξοπλισμό συμπληρώνει η ύπαρξη ηλιακού θερμοσίφωνα με τον οποίο επιτυγχάνουμε σημαντική οικονομία.
Στο υπόγειο υπάρχει μεγάλη αποθήκη που αντιστοιχεί στη μεζονέτα ενώ στην οικοδομή υπάρχει και η υποδομή για την εγκατάσταση ανελκυστήρα. Τέλος, υπάρχει και θέση στάθμευσης οχήματος.
Características
contrato
Venda
tipologia
Duplex
superfície
132 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
3° andar
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 230.000
Eficiência energética
estado
Muito bom / Remodelado
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante