Estúdio Τούμπα, Ano Toumpa, Toumpa

ToumpaΤούμπα
€ 330/mês
2 quartos
35 m²
1 casa de banho
Andar 1
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 27/06/2024
Descrição

referência: 1049659

Γκαρσονιέρα 1ου ορόφου σε νεόδμητη οικοδομή του 2005 στην Άνω Τούμπα.
Το ακίνητο αποτελείται από σαλοκουζίνα , ένα μικρό δωμάτιο ,μπάνιο και μπαλκόνι, βρίσκεται σε πολύ ωραία οικοδομή κατασκευής 2005 με ασανσέρ και αποθήκη, και διαθέτει ατομική θέρμανση αερίου, συνθετικά κουφώματα, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, δάπεδο από πλακάκι, καναπέ, βιβλιοθήκη και μια δίφυλλη ντουλάπα.
Ένα εξαιρετικό ακίνητο σε πολύ καλή τοποθεσία με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην περιφερειακή οδό και στο κέντρο της πόλης και τα Πανεπιστήμια, ιδανικό για φοιτητές-τριες.
Studio/Γκαρσονιέρα Προς Ενοικίαση, όροφος: 1ος, στην περιοχή: Τούμπα - Άνω Τούμπα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 35 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 2005. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Καλοριφέρ, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Γ και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Νεόδμητο, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Σχολείο, Εκκλησία, Λαϊκή αγορά, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Πανεπιστήμιο. Το ακίνητο είναι Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Ήσυχη γειτονιά. Τιμή: €330. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Características
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
35 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador
outras características
Porta blindada
Varanda
Janelas em vidro duplo / PVC
Custos
preço
€ 330/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
2005
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante