Vila familiar, muito bom estado, 300 m², Lathouriza, Vari - Varkiza

Vari - Varkiza
€ 10.000/mês
5 quartos
300 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 27/06/2024
Descrição

referência: 1590356

Βάρη, Μονοκατοικία 300τ.μ. με πισίνα 85τ.μ. και εντυπωσιακά μεγάλο κήπο, σε οικόπεδο 2.000 τ.μ. η οποία αναπτύσσεται σε 3 επίπεδα και αποτελείται από 4 Υ/Δ εκ των οποίων το ένα είναι master με μπάνιο en suite, 3 μπάνια, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, χώρο τραπεζαρίας, κουζίνα, μεγάλο καθιστικό, γραφείο, playroom , γήπεδο μπάσκετ , barbecue και αποθηκευτικούς χώρους. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου ανά επίπεδο, boiler, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, δρύϊνα δάπεδα, πλακάκια σε μπάνια και κουζίνα, συναγερμό, πόρτα ασφαλείας, ηλεκτρική γκαραζόπορτα και 2 σκεπαστές, άνετες θέσεις στάθμευσης.
Η κεντρική είσοδος βρίσκεται στο ισόγειο, επιφάνειας 160τ.μ. όπου συναντάμε ένα μεγάλο φωτεινό σαλόνι με τζάκι και τζαμαρίες καθόλη την επέκταση των τοίχων που βλέπουν στην πισίνα και έχουν άμεση πρόσβαση στον υπέροχα διαμορφωμένο κήπο. Σε υπερυψωμένο επίπεδο δεξιά βρίσκεται ο χώρος της τραπεζαρίας, ο οποίος διαθέτει και αυτός μεγάλες τζαμόπορτες που οδηγούν στον κήπο, και εξυπηρετείται από την open plan κουζίνα που διαχωρίζεται με ένα πάσο. Στην αριστερή πλευρά του σαλονιού υπάρχει διάδρομος με πρόσβαση στα 2 υπνοδωμάτια και στο μπάνιο καθώς και εσωτερική σκάλα που μας οδηγεί στον 1ο όροφο, επιφάνειας 40τ.μ. όπου βρίσκεται το master υπνοδωμάτιο με το μπάνιο του και μία καταπληκτική μεγάλη βεράντα με απρόσκοπτη και υπέροχη θέα. Στο επίπεδο του κάτω ορόφου, επιφάνειας 180 τ.μ. υπάρχει ένας πολύ μεγάλος χώρος καθιστικού, γραφείο, ένα ακόμη υπνοδωμάτιο με παράθυρο, μπάνιο και playroom. Ο χώρος φωτίζεται από παράθυρα
Πρόκειται για μια εξαιρετική μονοκατοικία, σύγχρονης κατασκευής, με όμορφη και δενδρόφυτη περίφραξη σε καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο, που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή που αντικρίζει τον υπέροχα διαμορφωμένο κήπο που περιβάλλει περιμετρικά όλο το οίκημα και συμμετέχει οπτικά σε όλους τους χώρους του ισογείου. Διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ενδείκνυται όχι μόνο για απολαυστικές διακοπές αλλά και για μόνιμη κατοικία. Διατίθεται και για βραχυχρόνια μίσθωση, με ανάλογη τροποποίηση του μισθώματος.
Interattica Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2108015631, email: pkiritsis@interattica.com
Características
contrato
Renda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
300 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 10.000/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1997
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante