1/21

Maisonette novo, Thira, Santorini

Santorini
€ 600.000
3 quartos
90 m²
2 casas de banho
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 21/07/2024
Descrição

referência: K0371

Προς πώληση αυτή η εκλεπτυσμένη κατοικία βρίσκεται στη Μεσαριά της Σαντορίνης, μια από τις πιο γνωστές και ζητούμενες περιοχές του νησιού. Αυτή η πέτρινη κατοικία είναι πλήρως επιπλωμένη με επιλεγμένα στρώματα Cocomat για απόλυτη άνεση και ποιότητα ύπνου.

Στο εσωτερικό της θα ανακαλύψετε εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, όπως μαρμάρινες σκάλες από Αιγυπτιακό μάρμαρο Sunny και ξύλινα πατώματα ιρόκο σε όλο τον χώρο. Η κουζίνα και τα μπάνια διαθέτουν ντουλάπια επίσης από ιρόκο και μαρμάρινους πάγκους, δημιουργώντας μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.

Το φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι διαθέτει γερμανικά ενεργειακά ξύλινα κουφώματα και προσφέρει εκπληκτική θέα προς το Αιγαίο. Τα τέσσερα μπαλκόνια με συνολική επιφάνεια 40 τ.μ., προσφέρουν επιπλέον χώρο για χαλάρωση και απόλαυση της θέας, ενώ η πισίνα με υδρομασάζ 4 θέσεων στο μπαλκόνι ενισχύει την αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.

Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένων καινούριων ηλεκτρικών συσκευών και δύο τηλεοράσεων με δορυφορικό πιάτο. Τα φωτιστικά Murano και ο βιενέζικος πολυέλαιος προσδίδουν μοναδικό χαρακτήρα και πολυτέλεια στον χώρο.

Αυτή η ιδιοκτησία αποτελεί ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα πολυτελές σπίτι σε μια από τις κορυφαίες περιοχές της Σαντορίνης, με άμεση πρόσβαση στην πόλη και απεριόριστη θέα προς το Αιγαίο.




Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Características
Tipologia
Maisonette | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andares do Edifício
2
Superfície
90 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Porta blindada
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 600.000
Preço por m²
6.667 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+18 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante