1/8

Sótão muito bom estado, 71 m², Dikigorika, Voula

Voula
€ 530.000
3 quartos
71 m²
2 casas de banho
Andar 4
Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 02/07/2024
Descrição

referência: 1735666

Στην όμορφη περιοχή της Κάτω Βούλας, σε ένα πολύ καλό σημείο, προς πώληση βρίσκεται ένα διαμέρισμα του 4ου και υψηλότερου ορόφου. Με μια επιφάνεια 71 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια μοναδική κατοικία με εντυπωσιακή θέα στο βουνό. Επίσης βλέπει θάλασσα από το μπαλκόνι μόνο.

Το διαμέρισμα έχει ανακαινισθεί με minimal design, προσφέροντας έναν μοντέρνο και μοναδικό χώρο. επομένως μπορείτε να μετακομίσετε αμέσως χωρίς καμία επιπλέον ανησυχία.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και ευάερο, με άφθονο φυσικό φως που το καθιστά φωτεινό και ευήλιο. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, το ενα master, μια open κουζίνα και δυο μπάνια. Η θέρμανση είναι κεντρική και το διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό για άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ολοκληρώθηκε το 1980 και τα δάπεδα είναι πλακάκια. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που προσθέτουν άνεση και πολυτέλεια, όπως ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, τέντες και βεράντες.

Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, αγορά και τη θάλασσα. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 550 μέτρα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τα παραθαλάσσια αξιοθέατα.
Características
Tipologia
Sótão | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
4
Elevador
Sim
Superfície
71 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 530.000
Preço por m²
7.465 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+5 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante