Apartamento T2 primeiro andar, Evaggelistria, Nikaia

Nikaia
€ 160.000
2 quartos
102 m²
1 casa de banho
Andar 1
Elevador
Anúncio atualizado em 02/07/2024
Descrição

referência: 398304

Πώληση οροφοδιαμερίσματος 102 τ.μ. στη Νίκαια, με 2 υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, μεγάλη κουζίνα με μπαλκόνι και 1 μπάνιο. Το ακίνητο είναι φωτεινό και βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε μικρή ιδιόκτητη πολυκατοικία. Είναι ιδανικό τόσο για κατοικία όσο και για επαγγελματική στέγη. Δεκτά τα κατοικίδια.
Η Νίκαια είναι μια όμορφη και ζωντανή περιοχή της Αθήνας, που συνδυάζει την ηρεμία της κατοικίας με την ευκολία πρόσβασης σε διάφορες υπηρεσίες και υποδομές. Προσφέρει επίσης πληθώρα από καταστήματα, σχολεία, πάρκα και χώρους αναψυχής, καθιστώντας την ιδανική περιοχή για οικογένειες και επαγγελματίες. Απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση μέσω των μέσων μαζικής μεταφοράς. Το λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται περίπου 7 χιλιόμετρα μακριά, καθιστώντας εύκολη τη σύνδεση με τα νησιά. Το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος απέχει περίπου 45 χιλιόμετρα, με άμεση πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού και του προαστιακού σιδηροδρόμου.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 102 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1980, Ασανσέρ, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Όροφος: 1ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Επιφάνεια oικοπέδου: 200 τ.μ., Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Απόσταση απο θάλασσα: 5000
Características
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
102 m²
quartos
2 quartos, 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador
outras características
Exposição externa
Jardim comum
Custos
preço
€ 160.000
Eficiência energética
ano de construção
1980
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante