Vila familiar Λουτράκι-Περαχώρα, Isthmia, Loutraki-Perachora

Loutraki-PerachoraΛουτράκι-Περαχώρα
€ 1.150.000
5+ quartos
400 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Anúncio atualizado em 02/07/2024
Descrição

referência: 1051897

Από εμάς για εσάς...

Μια μοναδική και εξαιρετική βίλα που έχει κτιστεί σε ένα όμορφο δασώδες περιβάλλον διατείθεται προς πωληση. Η καταπληκτική αυτή βίλα βρίσκεται στην περιοχή της Ισθμίας, εκεί όπου κυριαρχεί το πεύκο αλλά παράλληλα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και οι θαυμάσιες παραλίες με τα κρυστάλινα γαλαζοπράσινα νερά του σαρώνικου.

Η βίλα, με εμβαδόν 400τ.μ. σε οικόπεδο 1000τ.μ. εκτείνεται σε τρία επίπεδα. Ημιυπόγειος όροφος, υπερυψωμένος ισόγειος όροφος και 1ος όροφος.
Με μια πινέλια πολυτέλειας, κομψότητας και άνεσης αυτή η κατοικία προσφέρει ιδιωτικότητα, ασφάλεια και όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης κατοικίας για τον ιδιοκτήτη.

Μπαίνοντας στην βίλα ο επισκέπτης αντικρύζει εναν όμορφο και προσεγμένο κήπο με δική του γεώτρηση, σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον αφού όλη η περιοχή, λόγω της πλούσιας βλάστησης είναι ενας μεγάλος κήπος. Το υπερυψωμένο ισόγειο των 105τ.μ. αποτελεί τον κύριο χώρο της βίλας. Αποτελείται από έναν ενιαίο μεγάλο χώρο, σαλόνι-καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία, την ευρύχωρη κουζίνα που είναι πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές, 1 υπνοδωμάτιο master με βεστιάριο και ενα μπάνιο. Οι μεγάλες τζαμαρίες προσφέρουν πλούσιο φυσικό φωτισμό, δίνοντας αίσθηση ελευθερίας και οι περιμετρικά μεγάλες βεράντες σε όλους τους ορόφους προσφέρουν εκπληκτική θέα στο γύρω φυσικό περιβάλλον.

Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο των 125 τ.μ. με 4 μεγάλα και φωτεινά master υπνοδωμάτια (και το ένα εξ΄ αυτών με τζάκι), που θα σας προσφέρουν άνετο και ξεκούραστο ύπνο. Προχωρώντας στο επόμενο επίπεδο ο επισκέπτης θα συναντήσει το μεγάλο roof garden με την πέργκολα, ένας χώρος έτοιμος να φιλοξενήσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς, τις βραδινές ώρες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Ο χώρος αυτός έχει καταπληκτική πανοραμική θέα προς την θάλασσα.

Η εικόνα ολοκληρώνεται με τον εξαιρετικά ευρύχωρο ημιυπόγειο όροφο των 118,50τ,μ, που μπορεί να διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο play room ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η φιλοσοφία στην κατασκευή της βίλας ήταν να καλύψει κάθε ανάγκη της σύγχρονης ζωής προσφέροντας πολλαπλές επιλογές και ενδιαφέροντα σε αυτούς που αγαπούν κάθε τι ξεχωριστό.

Εξοπλισμένη με σύγχρονα τεχνολογικά υλικά, διαθέτει αυτόνομη θέρμανση σε κάθε όροφο ξεχωριστά, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, κάμερες ασφαλείας, συναγερμό, κλειστό garaze δύο θέσεων και υπόσχεται μια άνετη διαβίωση στον νέο της ιδιοκτήτη.

Μια γνωριμία με την περιοχή της Ισθμίας αξίζει, γιατί πέρα από το αρχαιολογικό ενδιαφέρον που έχει, διαθέτει πολύ καθαρές παραλίες όπως τα λουτρά της Ωραίας Ελένης και τις Κεχριές και το καλοκαίρι μπορεί να αποτελέσει βάση για εξορμήσεις σε πολλούς κοντινούς προορισμούς της Πελοποννήσου. Ένας τόπος που έχει μία ένδοξη ιστορία, δεδομένου ότι εκεί λάμβαναν χώρα οι δεύτεροι πιο σημαντικοί αθλητικοί αγώνες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον αρχαίο κόσμο.

Βρίσκεται σε επίκαιρη και κομβική θέση στο σημείο που ενώνεται η Πελοπόννησος με τη Στερεά Ελλάδα. Η πρόσβαση είναι εύκολη αφού συνδέεται με αυτοκινητόδρομους, με την Αθήνα, την Πάτρα, την Επίδαυρο, την Κόρινθο και το Λουτράκι. Σε μικρή απόσταση, βρίσκεται η Διώρυγα της Κορίνθου, το μεγαλύτερο τεχνικό έργο στη χώρα μας για τον 19ο αιώνα.
Απέχει 6,5χλμ από τις Κεχριέςκαι το Λουτράκι, 7,5χλμ. Από την Κόρινθο και 77χλμ. από την Αθήνα.
Ελάτε στην Ισθμία. Συναντηθείτε με την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό της. Θα φύγετε με τις ωραιότερες αναμνήσεις!!!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!
KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Características
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
400 m²
quartos
5+ (5 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
1° andar
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Sistema de tv com antena parabólica
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.150.000
Eficiência energética
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante