Duplex Χαριλάου, Agios Nikolaos, Charilaou

CharilaouΧαριλάου
€ 900/mês
4 quartos
156 m²
2 casas de banho
Elevador
Anúncio atualizado em 03/07/2024
Descrição

referência: 1045697

Ενοικιάζεται στην περιοχή της Χαριλάου πλήρως ανακαινισμένη μεζονέτα ( το 2024 ), προσόψεως, διαμπερής, πολύ φωτεινή, συνολικού εμβαδού 156 τμ, 3 επιπεδων (ισογείου - ημιωρόφου και 1ου) με τζάκι, κτιριακής κατασκευής 2004, επί οικοπεδου 245 τμ. Αποτελείται από κουζίνα και μπάνιο στο ισόγειο, καθως επίσης από ενα μεγάλο σαλόνι στον ημιώροφο και τέλος διαθέτει 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και μπάνιο στον 1ο όροφο. Εξυπηρετείται με εσωτερικη μαρμαρινη σκαλα, ασανσερ, κεντρική θέρμανση φυσικου αεριου και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου θερμομονωτικά, σίτες, δάπεδο από παρκέ, πλακάκι και μάρμαρο, A/C inventor, πόρτα ασφαλείας, ανοικτό πάρκιγκ αποθήκη 5 τμ και κήπο 45 τμ με bbq. Επίσης έχει συναγερμό, εγκατάσταση δορυφορικής, εντοιχισμένες ντουλάπες, laundry room, ξύλινα δάπεδα σε όλα τα υπνοδωμάτια και πλακάκι στους υπόλοιπους χώρους του ακινήτου.
Με απρόσκοπτη θέα σε δάσος, μπαλκόνι 18 τμ και άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή προς μίσθωση. Άμεσα διαθέσιμη. Μεζονέτα Προς Ενοικίαση στην περιοχή: Χαριλάου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 156 τ.μ.. Αποτελείται από:. Έχει κατασκευαστεί το 2004 και ανακαινίστηκε το 2024, ενεργειακό πιστοποιητικό: Δ. Τιμή: €900.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου..
Características
contrato
Renda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
156 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão, com elevador
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Sistema de tv com antena parabólica
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 900/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
2004
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante