Apartamento T2 quarto andar, Ano Toumpa, Toumpa

Toumpa
€ 500/mês
3 quartos
80 m²
1 casa de banho
Andar 4
Elevador
Anúncio atualizado em 03/07/2024
Descrição

referência: 31684

Στην Άνω Τούμπα, στη Διαγόρα, ενοικιάζεται διαμπερές διαμέρισμα, συνολικής μεικτής επιφάνειας 80τ.μ. περίπου, στον 4ο όροφο οικοδομής με ασανσέρ. Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα χωριστή, χολ και μπάνιο. Στο ένα υπνοδωμάτιο, υπάρχει μία τετράφυλλη ντουλάπα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Επίσης το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με δύο μονά κρεβάτια και υπάρχει δυνατότητα να τοποθετηθεί και ηλεκτρική κουζίνα. Στο πάτωμα διαθέτει μάρμαρο στο χολ και το σαλόνι, μωσαϊκό στην κουζίνα, ξύλο στα υπνοδωμάτια και πλακάκι στο μπάνιο. Τα εξωτερικά κουφώματα είναι καλής ποιότητος, διπλής υάλωσης, λευκά ενώ η πόρτα εισόδου είναι ξύλινη. Η θέρμανσή του είναι ατομική φυσικού αερίου, με το λέβητα να βρίσκεται στο μπαλκόνι. Επίσης διαθέτει ευχάριστο, λειτουργικό μπαλκόνι. Ως προς το σημείο στο οποίο βρίσκεται, είναι προνομιακό, καθώς υπάρχουν πάσης φύσεως καταστήματα και υπηρεσίες δίπλα του. Επίσης ακριβώς μπροστά του υπάρχει στάση λεωφορείου Ο.Α.Σ.Θ. Είναι ιδανικό διαμέρισμα για φοιτητές και εργαζόμενους. Αξίζει επίσκεψης!

*Το διαμέρισμα έχει βαφτεί και δεν είναι στο χρώμα των φωτογραφιών.

Τιμή 500€ | Κωδικός Ακινήτου: #31684

Στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω:

Σταθερό τηλέφωνο : 2310.500.010

Κινητά : 6943.68.45.20, 6936.62.64.60

e-mail: info@lymperopoulos.gr

Ιστοσελίδα : www.lymperopoulos.gr

Διεύθυνση 1ου γραφείου: Αγίου Γεωργίου 11, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση 2ου γραφείου: Παναγή Τσαλδάρη 4, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Επίσης σας προσκαλούμε να μας στείλετε αίτημα φιλίας στο facebook για καλύτερη αμεσότητα στην επικοινωνία μας στο προφίλ «Λυμπερόπουλος Μεσιτικό».

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του Α.Φ.Μ. σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον νόμο 4072/1-4-2012 προκειμένου να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η διεύθυνση που εμφανίζεται στην αγγελία δίνει το στίγμα της περιοχής και δεν είναι η πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

Όσον αφορά στις πληροφορίες που σχετίζονται με το ακίνητο είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τους ιδιοκτήτες.

Έχουμε εμπειρία στις μεσιτικές υπηρεσίες καθώς το γραφείο μας υφίσταται από το 2002. Συμβουλευτείτε μας και αναθέστε μας το ακίνητο σας καθώς μπορούμε να το εκτιμήσουμε και να διεκπεραιώσουμε την πώληση ή την εκμίσθωσή του. Είμαστε μέλος του συλλόγου μεσιτών αστικών συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ. και μέλος της ομοσπονδίας μεσιτών αστικών συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε..

Características
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
80 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
4° andar, com elevador
Custos
preço
€ 500/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1978
aquecimento
Aquecimento, alimentado a metano
Eficiência energética
Η
Opções adicionais

Contactar o anunciante